Igor Valster

Igor en Charissa 1Ik ben Igor Valster, de initiator van het Green Spirits Festival. Een droom die in 2015 voor de 1e keer gerealiseerd werd met de hulp & inzet van heel veel vrienden, waaronder ook mijn partner en mede-organisator: Charissa Schipper (hier samen met mij op de foto).

In 2014 heb ik tijdens een spiritueel festival gevoeld & gerealiseerd dat het voor mij tijd was om ook iets moois in de wereld te zetten. Omdat ik graag mag organiseren, ik een interesse heb ik diverse spirituele stromingen (zoals druïdisme & sjamanisme) en ik al jaren met het idee van een festival rondliep was het idee voor dit specifieke festival al snel geboren.

De 2015 editie was zeer sfeervol en met hele fijne mooie mensen die samen het festival tot een succes gemaakt hebben. Er hadden zeker meer bezoekers mogen zijn, maar het was hierdoor een intiem, open, sfeervol, niet massaal festival, waarbij iedereen wel tijd leek te hebben voor een goed gesprek en oprecht contact. Alle bezoekers kunnen dit beamen.

We willen graag groeien en weten dat er maximaal 500 personen op het terrein mogen overnachten. Dat aantal willen we graag z.s.m. bereiken, maar voor 2017 hebben we 333 deelnemers als doel. Ook dan zal het festival nog niet massaal en toch heel gezellig zijn.

Het organiseren van een festival is een uitdaging, een investering en een leerzaam pad om te bewandelen, maar ik doe het met liefde & gedrevenheid, want ik wil er elk jaar een mooi spiritueel feestje van maken voor iedereen.

Hopelijk mag ik jou ook persoonlijk begroeten op het festival in 2017?

Groene groeten,

Igor

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden