Margje Beekenkamp

Margje 2Hallo ik ben Margje Beekenkamp, eigenaar van De Welldaad, klooster io. Een plek om terug te keren naar jouw Bron van EigenWijsheid om van daaruit je volledige potentie te kunnen inzetten in het dagelijks leven.

Samen met mijn man, Jan Maarten Fernig, bouwen we aan een Eigentijds Klooster waarin rust, ruimte en duurzaamheid belangrijke factoren zijn. Voor mij is sieraden van edelstenen maken een manier om tot rust te komen. De sieraden verkoop ik op festivals via De Verwenbron.

Daarnaast zit ik in de organisatie van Lorelei Vrouwen festival en het Hieros Gamos festival.

Komend jaar mag ik vorm geven aan het Familie programma van het Green Spirits festival. Voor mij, als ortho pedagoog, een prachtige aanvulling op al het werk wat ik doe. Wat ik voor me zie is, dat jij en je gezin uitgenodigd wordt om samen op avontuur te gaan tijdens het festival. Om met andere ogen naar jezelf, je kinderen en naar de natuur om je heen te kijken. Uitgenodigd wordt om gezamenlijk te spelen, te onderzoeken en te groeien. Met daarnaast natuurlijk ook de mogelijkheid dat ieder voor zich te doen.

Kom jij ook een avontuur beleven?

Tot snel & warme groeten, Margje

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden