Deelnemers informatie

flyer 15782390 10211878159133490 834165573 nFijn dat je het Green Spirits Festival gevonden hebt en van harte welkom.

Op deze pagina geven we uitleg over zoveel mogelijk aspecten van ons festival zodat je met de juiste informatie in het achterhoofd een keuze kunt maken voor deelname. Middels links naar de andere pagina's laten wij jou stapsgewijs de gehele website zien.

Allereerst is het goed te weten dat het Green Spirits Festival een spiritueel outdoor workshop festival is. Per dag zijn er zo'n 3 workshoprondes, in tenten of buiten in de natuur, waarbij je aan jezelf kunt werken, mooie dingen kunt ontdekken, creatief kunt zijn of gewoon mag ervaren.

Naast de workshops kun je uiteraard genieten van enkele muziekoptredens & performances.

Opening en Dag-thema's

Op donderdagmorgen is de openingsceremonie en zijn er bijna geen workshops. Een groot deel van de meerdaagse deelnemers arriveert op donderdagmorgen. In principe kun je dus per dagdeel, ochtend / middag / avond, een workshop volgen. Op zondag aan het eind van de middag is de sluitingsceremonie. Een dagticket voor donderdag en zondag is goedkoper dan die van vrijdag en zaterdag omdat er op donderdag en zondag minder workshoprondes zijn. Elke dag staat in het teken van een specifiek element en meerdere workshops zijn daarop ingesteld.

Inschrijven Workshops

Moet je je ook inschrijven voor de specifieke workshops? In principe hoeft dat niet, maar het kan geen kwaad om het programmaboekje bij ontvangst goed door te lezen of om de workshopgever even op te zoeken. Bijzonderheden met betrekking tot de diverse workshops kondigen we zoveel mogelijk aan via deze website, in het programmaboekje en eventueel via Facebook.

Verder is het zo dat wij ernaar streven om zoveel mogelijk workshops gratis aan te bieden. Het kan echter voorkomen dat een workshopgever een kleine vergoeding vraagt voor bijvoorbeeld materialen. 

De workshop vuurloop & pijlbreken (Workshop: "Phoenix of the flame") is een groots programmaonderdeel op vrijdagavond en voor deze workshop betaal je als deelnemer aan de workshop € 20,00. Een ticket daarvoor kun je vinden in de ticketshop. Dit vuurloop-ticket heb je nodig naast een entreeticket waarmee je op vrijdag het festival kunt bezoeken. De bijdrage voor deze workshop gebruiken wij om onder andere het hout & de pijlen van te bekostigen.

Voor de zweethut ceremonies betaal je ook een bijdrage van € 20,- i.v.m. materiaalkosten.

Programma

De komende maanden worden er nog heel veel programmaonderdelen en medewerkers toegevoegd. Het kan dus lonend zijn om de website in de gaten te houden. Wil je een sfeerimpressie van vorige jaren? Of een indicatie van het programma?

Tickets

Van donderdag t/m zondag kun je deelnemen aan het festival. Dit kan door een ticket te kopen voor 1 of meerdere dagen. Bij een meerdaags ticket is/zijn de overnachting(en) in een eigen tent / caravan of camper bij de prijs inbegrepen. Meerdere dagen komen zorgt ook voor meer rust bij jezelf en bij anderen. Daarnaast is het goedkoper dan losse dagtickets kopen, zeker als je ook nog eens een vroegboekticket koopt, een zogenaamd "Be Wise Ticket".

Mocht je een avond eerder willen komen, of van zondag op maandag willen blijven overnachten dan kun je hiertoe een verzoek indienen via het Contactformulier. De kosten voor een extra nacht zijn € 10,- per persoon per nacht.

Electriciteit is verkrijgbaar voor mensen die dit echt nodig hebben. Het aantal aansluitpunten op het terrein is beperkt dus wees er snel bij en stuur een email via het Contactformulier om stroom te reserveren. Je zorgt zelf voor een campingstekker en een verlengsnoer als je electriciteit gereserveerd hebt. Aansluiting op een electriciteitspunt kost € 15,- voor de duur van het hele festival.

Catering

Mocht je geen zin hebben om zelf te koken of gewoon echt lekker een vakantiegevoel willen hebben? Maak dan gebruik van de diverse soorten catering die beschikbaar zijn tijdens het festival. Je kunt onder andere kiezen voor een maaltijdpakket of een drankje van de Oak & Owl Kitchen of een losse pizza laten maken, pannenkoek bestellen, thee drinken met een lekkere versnapering of een kopje koffie halen. De maaltijdpakketten worden aangeboden in de Oak & Owl Ticketshop en je hebt de keuze uit vegetarische of non-vegetarische maaltijden. Meer uitleg uiteraard in het catering gedeelte. Neem wel zelf bord, bestek, kom, mok & theedoek mee want wij gebruiken geen wegwerp servies. 

Markt, Healing & Consult

Naast workshops, muziek, catering & performances is het uiteraard ook mogelijk om iets moois te kopen op de markt of om een healing / consult te ondergaan op het Healing & Consult field.

Kinderen

Nu we het grootste deel voor de volwassenen hebben toegelicht, wil ik jullie er op wijzen dat kinderen t/m 6 jaar gratis entree hebben omdat wij die kosten op ons nemen. Alleen als deze een extra nacht meekomen, dan betaal je de extra kosten voor die extra nacht.

Kinderen van 7 t/m 17 zijn ook weer welkom en voor hen hebben we een speciaal kinderprogramma tijdens de workshoprondes overdag. We zijn een echt familiefestival en willen ouders met kinderen de mogelijkheid bieden om een spiritueel festival te beleven.

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden