De Moeder Aarde Tent

De organisatie van het Oak & Owl festival is blij met dit initiatief om een plek te bieden aan allen die op welke manier dan ook, steun / rust / een luisterend oor / aarding, nodig hebben tijdens het festival.

Wij presenteren u dan ook, samen met Ilonka & Cora, voor de 2e keer:

Moeder Aarde tent

Moeder Aarde biedt alles wat je van een moeder mag verwachten. Ze koestert, troost, luistert en geeft inzicht. Ze biedt geborgenheid, kruip op haar schoot en je voelt je weer even kind. Je mag bij haar zijn wie je bent, goed zoals je bent. Ze is helend, je vindt jezelf bij haar terug.

Je bent van harte welkom in de Moeder Aarde tent als je jezelf een beetje bent kwijtgeraakt. Als je behoefte hebt aan een praatje, een knuffel, aan aarding of een kleine healing. Maar ook als je jezelf niet bent kwijtgeraakt en het fijn vindt om in de tent een plekje te zoeken voor tijd en rust voor jezelf. Of om je te verbinden met de bomen of de draak in jezelf. Je bent welkom om te herbronnen: op adem komen, je hoofd uit, luisteren naar je ziel, thuiskomen in de schoot van Moeder Aarde en thuiskomen bij jezelf.

Hoeders van de Moeder Aarde tent zijn:

Ilonka Heideveld en Cora van der Eijk

--------------

Naast het ontvangen en begeleiden van een ieder die dit nodig heeft, bieden Ilonka & Cora ook een aantal workshops aan in de Moeder Aarde tent. Op het moment dat er een workshop gaande is, ben jij ook van harte welkom voor alles wat de Moeder Aarde tent te bieden heeft. Er is dus altijd iemand beschikbaar om een luisterend oor te bieden. Dus wees altijd welkom! 

--------------

Workshops:

Workshop: "Het lied van…"  

…de bomen

Bomen zingen. Het gezang van de bomen kun je horen, in de wind die fluistert door de kruinen. En als je stil wordt hoor je ook de boom zelf. Ze zingt van vruchtbaarheid, van groei, van diep wortelen maar ook van los kunnen laten. Ze zingt van de stormen, die haar takken afgebroken hebben. En hoe ze weer uitgroeit. Ze zingt van schoonheid, van goed zijn zoals je bent. En in haar lied herken je het jouwe, kom je thuis bij jezelf.

En jij? In de stilte in de trancereis luister je naar haar lied, naar wat zij voor jou zingt. Om zo diep geworteld en in je volle schoonheid de nieuwe festivaldag te beginnen.

Omdat iedere ochtend nieuwe energie met zich meebrengt, wordt er tijdens de workshop zelf gevoeld welk thema je meeneemt in de trancereis. Geen enkele workshop is dus hetzelfde.

De workshop duurt ongeveer 1 ½ uur. Wil je nagenieten in de tent? Je bent van harte welkom!

Workshop: Het lied van… wordt gegeven door Ilonka Heideveld

 

Workshop: "Het lied van..."

…de draken

In het ei hoort het drakenjong zijn moeder zingen. Van geboren worden, van avontuur, van het leven, met de mooie dingen maar ook met de stormen die je onderweg trotseert. Ze zingt van hoe welkom je bent, hoe mooi je bent, vol in je schoonheid, vol in je kracht, vol in je zachtheid, goed zoals je bent.

Draak, hoeder van de aarde, Ouroboros, de cirkel van het leven. Haar lied brengt je thuis bij jezelf.

In de stilte van de trancereis luister je naar het lied van de moederdraak, om bij jezelf thuis te komen. En zo de nieuwe festivaldag te beginnen.

Omdat iedere ochtend nieuwe energie met zich meebrengt, wordt er tijdens de workshop zelf gevoeld welk thema je meeneemt in de trancereis. Geen workshop is dus hetzelfde.

De workshop duurt ongeveer 1 ½ uur. Wil je nagenieten in de tent? Je bent van harte welkom!

Workshop: "Het lied van…" wordt gegeven door Ilonka Heideveld

 

Workshop: "Herbronnen"

Na een dag festivallen, waarbij misschien veel in beweging is gezet, kom je in deze korte workshop weer helemaal thuis bij jezelf. Herbronnen, je zachtheid ervaren, jezelf zijn. Alles mag er zijn, jij mag er zijn, helemaal jezelf, goed zoals je bent.

 

Iedere dag is anders. En daarmee ook wat we in deze workshop precies gaan doen. Ontspannen, bij jezelf thuiskomen, dat staat vast. Maar hoe? Je bent van harte welkom om dat te komen ervaren.

De workshop duurt ongeveer een uur.

 

Ilonka Heideveld, het Loosterveld, Nederlands sjamanisme. Zijn, jezelf zijn. Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde en met Al Wat Leeft, natuur en mens. Voor mij is dat levenspad het pad van de sjamaan. Verbonden zijn met de eigen grond is voor mij de basis. Ik wandel dit pad in eenvoud en zachtheid. Ik neem je graag mee op pad, op zoek naar jezelf, voor healing of voor inzicht in jezelf en je levenspad. Om zo jezelf te herbronnen. Weer te worden wie je werkelijk bent op een manier die bij jou past. Wandel je mee?

Wil je meer weten? Kijk dan op www.loosterveld.nl 

Van hart tot hart, Ilonka Heideveld

 

Cora van der Eijk is mijn naam. Voor mijn werk begeleidt ik mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking, daarnaast geef ik af en toe les in Meditatie. Mijn aandacht is bij Bewustzijn, en dit verruimen. Mijn pad heeft mij hierin veel gebracht. Iedereen heeft zijn/haar eigen pad, machtig mooi vind ik het als ik kan bijdragen. Een aantal jaren geleden volgde ik de opleiding tot Sjamaan bij Ilonka Heideveld. We hebben vaker samen workshops gegeven en op dit festival hoeden we samen de moeder aarde tent. Op het moment ben ik bezig met lichtwerk. Nog meer bewust-zijn, lichter leven! Ik verzorg de workshops ‘herbronnen’ in de avonden, tot jezelf komen.

Licht zal hier zeker een onderdeel van zijn.

Wees welkom!

 

Workshoptijden:

Workshop "Het lied van…"

Donderdag 14.00-15.30 uur …de bomen

Vrijdag          9.30-11.00 uur …de draak

Zaterdag       9.30-11.00 uur …de bomen

Zondag          9.30-11.00 uur …de draak

 

Workshop "Herbronnen"

Donderdag  18.30-19.30 uur

Vrijdag         18.30-19.30 uur

Zaterdag      18.30-19.30 uur

Zondag        14.00-15.00 uur

Locatie: De Moeder Aarde tent vind je op Veld 2, schuin tegenover het toiletgebouw, bij de bomen.

 

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden