Moeder Aarde Tent

De organisatie van het Oak & Owl festival is blij met dit nieuwe initiatief om een plek te bieden aan allen die op welke manier dan ook, steun / rust / een luisterend oor / aarding, nodig hebben tijdens het festival.

Trots presenteren wij u dan ook op Oak & Owl Festival 2018 voor de 1e keer:

Green Spirits festival 1

Moeder Aarde tent

Moeder Aarde biedt alles wat je van een moeder mag verwachten.

Ze koestert, troost, luistert en geeft inzicht. Ze biedt geborgenheid, kruip op haar schoot en je voelt je weer even kind. Je mag bij haar zijn wie je bent, goed zoals je bent. Ze is helend, je vindt jezelf bij haar terug.

Je bent van harte welkom in de Moeder Aarde tent als je jezelf een beetje bent kwijtgeraakt. Als je behoefte hebt aan een praatje, een knuffel, aan aarding of een kleine healing. Maar ook als je jezelf niet bent kwijtgeraakt en het fijn vindt om bij jezelf thuis te komen, in de tent een plekje te zoeken voor tijd en rust voor jezelf. Of genieten van de bardo flute, mijn drakenfluit van een lindetak.

En misschien dan toch ook een knuffel of een praatje. Hoe dan ook, je bent welkom om te herbronnen: je hoofd uit, luisteren naar je ziel, op adem te komen en jezelf te ervaren.

Hoeders van de Moeder Aarde tent zijn: Ilonka Heideveld en Hans Liekens

Ilonka & Hans verzorgen ook een aantal workshops in de Moeder Aarde tent tijdens het festival. Weet echter dat je altijd welkom bent in deze tent als er iets is, afhankelijk van wie de workshop verzorgt zal de ander in de buurt zijn voor ondersteuning.

Locatie: De Moeder Aarde tent vind je op Veld 2, schuin tegenover het toiletgebouw, bij de bomen.

 

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden