Veel gestelde vragen / FAQ:

a3de75d37aa30e1f49226d780273981cx

Heb jij een vraag, weet je iets niet, zoek je een antwoord of ben je benieuwd wat anderen graag voor informatie krijgen over het festival, dan zit je hier helemaal goed.

Na het doorlezen van deze website en de veelgestelde vragen nog steeds zaken onduidelijk voor je? Stuur dan een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit gedeelte van de website is in ontwikkeling! 

 

Waar wordt het Oak & Owl Festival gehouden?

- Oak & Owl wordt gehouden op het natuur kampeerterrein van Staatsbosbeheer genaamd "De Banken" te Zeewolde / Flevoland

 

Wanneer wordt het Oak & Owl Festival gehouden?

- Het festival vindt plaats van donderdag 09 augustus t/m 12 augustus 2018. Deelnemers kunnen een ticket kopen voor 1 of meerdere dagen. Donderdag 9 augustus ontvangen we deelnemers vanaf 09.00 uur en op zondag rond 19.00 uur is het festival weer afgelopen. Kijk op even bij het programma!

 

Hoe zit dat met de naam? Ik lees / hoor verschilende versies?

- In 2015 zijn we begonnen als Oak & Owl: Green Spirits Festival. Dit bleek echter een te lange naam en te verwarrend. Gedurende 2016 & 2017 hebben we gewerkt om dit in te korten tot Green Spirits Festival. Na de 2017 editie zijn we in gesprek gegaan met een marketeer die aangaf dat Oak & Owl eigenlijk nog beter aangeeft wat wij willen met dit festival. 2018 zullen we dan ook gebruiken om langzaam de naam weer te veranderen in Oak & Owl Festival.

 

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden