Markt 2019

marktkraampjeZoek je iets speciaals? Een mooie jurk? Of kruiden en kruidenproducten? Een athame misschien of een magische staf?

Bezoek dan de kraampjes en kijk daar gerust eens rond.

Bardo Flutes

Bardo FlutesBij Bardo Flutes van Bram Vanoverbeke zijn prachtige native-style houten fluiten te horen en te koop.

Alle fluiten zijn handgemaakt en geen enkele fluit is dezelfde. Iedere fluit heeft zijn eigen karakter net zoals wijzelf. Zo is iedere fluit uniek.

Op die manier kan een fluit een aanvulling zijn voor iemand en kan ze voor een ander net een uitdaging zijn om op zoek te gaan naar zichzelf.

Even luisteren? Geluidsfragment

Lees meer...

Catchers of Life

Dreamcatcher

Esther Baas maakt Dreamcatchers of schilden. Ze noemt ze de Catchers of Life. Deze worden gemaakt op de energie of intentie van iemand die er een besteld heeft met persoonlijke boodschap. Door de catcher op te hangen helpt hij mee aan je proces of brengt helderheid. 

De catchers in de kraam zijn op intentie of een energie gemaakt voor het geheel, net wat iemand aanspreekt. "Ik ga er van uit dat de catcher terecht komt waar hij hoort te zijn." De kristallen en mineralen worden zorgvuldig gekozen zo ook de materialen, kleuren en veren.

Elke catcher is uniek en wordt maar 1 keer gemaakt.

Lees meer...

Crann Art

Crann Art 13920718 10154397925242037 6578422289962494926 nClen Dibbets van Crann Art maakt en verkoopt voorwerpen van hout zoals: energetische staven, bezield hout, magisch hout & didgerido's.

Clen snijdt op een intuitieve wijze deze energetische voorwerpen en je kunt hem op het festival live aan het werk zien.

Je bent welkom om de krachtvoorwerpen te komen bekijken en vooral de energie ervan te ervaren. Als jij je aangesproken voelt door wat hij maakt, maar je voorwerp ligt er niet tussen, dan is het mogelijk dat Clen op aanvraag iets voor je maakt.

De Aardewinkel

L Foto van Anna Vandergeest De Aardewinkel De Aardewinkel verkoopt Puur Natuurlijke artikelen, ingrediënten & gebruiksvoorwerpen voor iedereen met feeling voor Moeder Aarde en de Natuur.

Kruiden, bloemen, zout & specerijen. Meestal biologisch, net als de etherische olie. Wierook harsen, bijenwas kaarsen en eco-theelichtjes.

Hangers, kettingen en armbanden van edelsteen. Symbool sieraden van bot, hoorn en hout. Athame’s en bolines.

De Godin in Jezelf

14068175 10154397924212037 7742264206589703144 n De Godin in Jezelf is er weer op het Oak & Owl Festival. Hier vind je rituele-, hippie- & fantasievolle kleding voor vrouwen & mannen. Fijne stoffen, warme kleuren en motieven. Alles handgemaakt.

De Verwenbron

MargjeDe Verwenbron verkoopt tijdens het festival unieke edelstenen sieraden en symbool sieraden. Tijdens het festival maakt Margje graag een sieraad speciaal op maat voor jou.

Daarnaast is er de mogelijkheid om je eigen dankbaarheidsarmband te maken. Er zijn soms momenten in je leven die extra aandacht verdienen. Wat heeft het jou gebracht en wat is er waar jij dankbaar voor bent? Leg deze herinneringen vast in een speciale armband, waarbij iedere kraal een speciale herinnering in zich heeft.

Edelsteencentrum Kristalijn

KristalijnEdelsteencentrum Kristalijn laat je kennis maken met de schoonheid van een Edelsteen of Kristal.

Edelstenen en kristallen kennen evenveel facetten als de menselijke natuur. Elke vorm, ruw of geslepen heeft zijn eigen werking. Elke kleur zijn eigen trilling.Voel je welkom om de kraam te bezoeken om dit te ervaren.

Ze bieden een ruime keuze aan Half-edel stenen en mineralen. Zowel in ruw als geslepen stukken, Kristallen- en Draken schedels en Eenhoorns, maar ook als hanger.

Kortom genoeg te voelen en te zien. Ze helpen je graag bij het uitzoeken, maar kunnen ook helpen om je eigen stenen te reinigen en op te laden.

Immetplek

ImmetplekImmetplek’ betekent werkplek met Im. Ook is het de werkplek van Immia.

 Een echte aanrader als je een persoonlijk item wil kopen voor jezelf of de ander.

Het is een plek waar ritueel gewerkt wordt in verbinding met de bron en omringd door de windrichtingen. Waar vuren worden gestookt en wordt gedrumd. Waar o.a. krachtvoorwerpen worden gemaakt, workshops en healings worden gegeven. En Volle en Nieuwe Maan wordt gevierd.

Immia Schellevis is priesteres en kunstenares, vuurvrouw, moeder en grootmoeder.

Lees meer...

Lucia Giesen

1924376 324628804376598 8493725503391431121 n

Lieve mensen, ik ben Lucia Giesen en met veel liefde & geduld heb ik onder andere:

  • quilts,
  • kussens,
  • omslagdoeken,
  • gebreidde en gehaakte tasjes en
  • dekens gemaakt.

Deze kunt u tijdens het Oak & Owl Festival bij mij bekijken en aanschaffen. Daarnaast neem ik mijn naaimachine mee voor kleine reparaties aan kleding & tenten.

Hopelijk tot op het festival.

Groeten van Lucia

Malyka

P9010348Malyka is er met; handgemaakte drumtassen, handtassen, buideltjes en vele andere zaken.

Alles met liefde en aandacht gemaakt vanuit verbinding met de Bron.

Warme groet Marjolijn van den Bersselaar

Moira Natuurvrouw

Moira NatuurvrouwVoor natuurlijke verzorgingsproducten ga je naar Moira.

Weet jij precies welke grondstoffen gebruikt worden in je verzorgingsproducten? Of ben je al die chemische ingrediënten zat? Nienke Kruidenier van Moira Natuurvrouw maakt zelf verzorgingsproducten van 100% biologische grondstoffen, zodat je altijd weet dat je goed zit!

Zo maakt Moira Natuurvrouw dag- en nachtcrème voor verschillende huidtypen, verschillende butters met medicinale werking, handcrèmes, tandpoeder, zonnebandmelk en nog veel meer. In de kraam op het festivalterrein kan je alle testers uitgebreid proberen.

Nuttah Nakota / Krachtcirkel Schoonoord

logo largeNuttah Nakota van Krachtcirkel Schoonoord komt, naast haar workshops voor jong en oud, o.a. de volgende mooie producten aanbieden:

Haar eigen kaartendeck "Krachtdieren in Nederland", smudges en smudge benodigdheden, lotus waxinelichtjes, creaties met veren & creaties op hout

Tevens kan men in de stand een kaartje trekken, en een nieuwe drumstok maken. Dit kan dan buiten de workshops om, op momenten dat het men past.

Praktijk Moeder Aarde

IMG 7647Wij zijn Harmina Brinks en Jan Pieter Balk en hebben een praktijk in natuurlijke healings methoden welke wij  “Moeder Aarde” genoemd hebben.

Naast energetisch therapeut houd Harmina zich bezig met het creëren van Antroposofische poppen, feeën en engelen, geïnspireerd door de Regenboogenergie. Deze creaties hebben daardoor een helende werking op Nieuwetijdskinderen.

Tevens maakt Hermina seizoentafels en kraamcadeaus en geeft ze workshops.

Lees meer...

Zwanenkracht

rateltjeZwanenkracht  ... De stand is gevuld met veel eigen creatieve uitspattingen, zoals: Drums, ratels, saliebuidels, krachtbuidels, tabaksbuidels, sieraden, krachtstokken / talkingsticks, halfedelsteen schedels, geweitjes, natuurvondsten zoals vuursteen en oesterschelpen, fantasie haarbanden etc.

Ook kan je voor een ( niet traditionele ) Hennatattoo v.a 5,- bij mij terecht of voor een Reading met het Keltische orakel of the Shamanic Oracle, uitwisseling 10,-.

Kom vooral even lekker snuffelen, het aanbod is zeer divers.

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden