Markt

Zoek je iets speciaals? Een mooie jurk? Of kruiden en kruidenproducten? Een athame misschien of een magische staf? Bezoek dan de kraampjes en kijk daar gerust eens rond.

Akeber

AkeberAkeber van Roberto Lopez staat op de Markt met handgemaakte lederen tassen, schoenen, kleding en accessoires.

De Mexicaans verhalenverteller en kunstenaar laat zijn schatten zien. 

Prachtige krachtvoorwerpen van veren, mexicaanse sieraden naar oud Maya model, jade kettingen, leren tassen en jassen, prachtige leren schoentjes die bij elke stap contact houden met Moeder Aarde.

Ary's Atelier

13466146 1394119900614049 5309268421488977593 n

Ary's Atelier van Aryanne Mol komt met haar bijzondere keramiek & smudge wings naar het Festival.

Ze zal ook iets unieks, moois & nuttigs maken voor de liefhebbers van het Green Spirits Festival.

 

Bio Blij

Bio BlijIn eigen keuken maakt Harry Heerink van Bio Blij met veel liefde en toewijding bijzondere marmelade en confituur. Dit alles naar eigen recept gemaakt en met veel aandacht verpakt.

Wij willen het publiek graag kennis laten maken met deze unieke en gezonde smaakbeleving. Waar men geïnteresseerd is kunnen zij dit ook kopen.

Doordat wij werken met biologisch fruit waar wij ook nog eens wilde planten extracten aan

Lees meer...

Crann Art

Crann Art 13920718 10154397925242037 6578422289962494926 nClen Dibbets van Crann Art maakt en verkoopt voorwerpen van hout.

Ook dit jaar sta ik op het Green Spirits Festival met mijn karakteristieke tent van Crann Art.

Ik bied daar mijn houtsnijwerk aan zoals: energetische staven, bezield hout, magisch hout & didgerido's. Ik snijd op een intuitieve wijze deze energetische voorwerpen.

Je kunt mij op het festival live aan het werk zien.

Lees meer...

Creative Incense

Creative Incense MichaelCreative Incense verkoop wierookstokjes, natuurlijk en handgerold (fair trade) en hun eigengemaakte wierookmengsels van verse harsen, kruiden, houtsoorten, bladeren, besjes en bloemen.

Elke geur heeft een eigen werking op lichaam en geest en kan je helpen op je levenspad.

Ze maken ook ter plekke persoonlijke wierookmengsels, afgestemd op de persoon die dat wenst. Daarin komen de geuren die je op dit moment kunnen helpen in je leven, bijvoorbeeld bepaalde harsen en kruiden om verdriet los te laten, je hart te openen of je energie schoon te houden.

De Aardewinkel

L Foto van Anna Vandergeest De AardewinkelDe Aardewinkel van Frederika Rademaker. Puur natuurlijke artikelen, ingredienten & gebruiksvoorwerpen voor iedereen met feeling voor Moeder Aarde en de Natuur.

Denk hierbij aan etherische olie, bijenwas kaarsen, leren veters & zijde linten, hangers van edelsteen, bot, hoorn en hout, wierook harsen, kruiden om mee te koken en te brouwen, athame’s en bolines.

De Verwenbron

De Welldaad Margje BeekenkampDe Verwenbron van Margje Beekenkamp

De Verwenbron verkoopt unieke edelstenen sieraden en symbool sieraden. Tijdens het festival maak ik graag een sieraad speciaal op maat voor jou.

Daarnaast is er de mogelijkheid om je eigen dankbaarheidsarmband te maken voor € 19,95.

Er zijn soms momenten in je leven die extra aandacht verdienen. Wat heeft het jou gebracht en wat is er waar jij dankbaar voor bent? Leg deze herinneringen vast in een speciale armband, waarbij iedere kraal een speciale herinnering in zich heeft.

Edelsteencentrum Kristalijn

KristalijnEdelsteencentrum Kristalijn van Coby de Grijs

De schoonheid van een Edelsteen of Kristal kent evenveel facetten als de menselijke natuur.

Elke vorm, ruw of geslepen heeft zijn eigen werking. 

Elke kleur zijn eigen trilling.

Voel je welkom om onze kraam te bezoeken om dit te ervaren.

Wij bieden een ruime keuze aan Half-edel stenen en mineralen. Zowel in ruw als geslepen stukken, Kristallen- en Draken schedels en Eenhoorns, maar ook als hanger.

Kortom genoeg te voelen en te zien. Wij helpen je graag bij het uitzoeken, maar kunnen ook helpen om je eigen stenen te reinigen en op te laden.

Esther Baas & Linda Drent

DreamcatcherIk ben Esther Baas en maak bijna alle spullen en artikelen op de kraam zelf. Linda Drent zorgt voor de aankleding, presentatie, gezelligheid, ondersteuning en nog veel meer nevenactiviteiten.

Catchers of Life

Ik maak Dreamcatchers of schilden. Ik noem ze de catchers of life. Deze worden gemaakt op de energie of intentie van iemand die er een besteld heeft met persoonlijke boodschap. Door de catcher op te hangen helpt hij mee aan je proces of brengt helderheid. De catchers in de kraam zijn op intentie of een energie gemaakt voor het geheel, net wat iemand aanspreekt. Ik ga er van uit dat de catcher terecht komt waar hij hoort te zijn. De kristallen en mineralen worden zorgvuldig gekozen zo ook de keuze van materialen, kleuren en veren. Elke catcher is uniek en wordt maar 1 keer gemaakt.

Lees meer...

Hexenkunsten

Hexenkunsten BarbaraBarbara Anthonissen is weer aanwezig op het Green Spirits Festival met haar Hexenkunsten kraam.

Ze maakt onder andere volkskunst-achtige schilderijtjes en magische intentie kaarsen.

Moira Natuurvrouw

Moira NatuurvrouwVoor natuurlijke verzorgingsproducten en creatieve workshops met een twist!

Weet jij precies welke grondstoffen gebruikt worden in je verzorgingsproducten? Of ben je al die chemische ingrediënten zat? Nienke Kruidenier van Moira Natuurvrouw maakt zelf verzorgingsproducten van 100% biologische grondstoffen, zodat je altijd weet dat je goed zit!

Zo maakt Moira Natuurvrouw dag- en nachtcrème voor verschillende huidtypen, verschillende butters met medicinale werking, handcrèmes, tandpoeder, zonnebandmelk en nog veel meer. In de kraam op het festivalterrein kan je alle testers uitgebreid proberen.

Parchandodu

IMG 20170429 WA0009Parchandodu is Eduardo and Dorien, a traveller couple that met in Mexico. The handycraft, which is very present in the Mexican culture made a deep impression on us. This passion leads us to different parts in the world always in search of new techniques and materials.

The impressions of these travels, the fusion between colourful landscapes and ancient cultures are reflected in our jewels. We are searching through different tecniques for a balance in every piece.

Lees meer...

Rian Luijten

Rian LuijtenDoor het werken in een pre-historisch dorp (museum) ben ik geïnteresseerd geraakt in oude oervolkeren en ik heb steeds meer respect gekregen voor hun manier van leven, hun vaardigheden en ceremonies.

Ik maak o.a. vruchtbaarheids-godinnen van klei, in allerlei vormen, gebaseerd op afbeeldingen van bodemvondsten die in het verleden overal op aarde gevonden zijn. Ik bak de voorwerpen een tweede keer in de veldoven, om het vuurelement hierop weer zichtbaar te maken.

Lees meer...

The Green Faun

Green Faun 1Bij The Green Faun kun je terecht voor diversen artikelen op natuurlijk gebied.

Handgemaakte lederen sieraden, mooie huiden/vachten en stoere schedels.

Uitklinken

Kraay opstellingWij zijn Japi en Storm van Uitklinken. Wij houden er van om te spelen met Klank.

Meestal spelen wij in onze Studio in Driebergen maar nu hebben wij onze gongs meegenomen naar het Green Spirits Festival.

De meeste van onze instrumenten maken we zelf.

Kom jij ook langs om trilling & geluid te ervaren in onze gong winkel of voor een klanksessie?

Klanksessies duren ongeveer 15 minuten en daarvoor vragen wij € 5,- per persoon.

Zwanenkracht

Unknown 1Zwanenkracht van Sabien Sluijter is ook dit jaar weer met een stand aanwezig.

Dit jaar is de stand gevuld met veel eigen creatieve uitspattingen, zoals: Drums, ratels, saliebuidels, krachtbuidels, tabaksbuidels, sieraden, krachtstokken/talkingsticks, halfedelstenen, halfedelsteen schedels, schedels, geweitjes, natuurvondsten zoals vuursteen en oesterschelpen, fantasie haarbanden etc.

Lees meer...

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden