Markt

Zoek je iets speciaals? Een mooie jurk? Of kruiden en kruidenproducten? Een athame misschien of een magische staf? Bezoek dan de kraampjes en kijk daar gerust eens rond.

Bardo Flutes

Bardo FlutesBij Bardo Flutes van Bram Vanoverbeke zijn prachtige native-style houten fluiten te horen en te koop. 

Alle fluiten zijn handgemaakt en geen enkele fluit is dezelfde. Iedere fluit heeft zijn eigen karakter net zoals wijzelf. Zo is iedere fluit uniek.

Op die manier kan een fluit een aanvulling zijn voor iemand en kan ze voor een ander net een uitdaging zijn om op zoek te gaan naar zichzelf.

Even luisteren? Geluidsfragment

Lees meer...

Catchers of Life

Dreamcatcher

Esther Baas maakt Dreamcatchers of schilden. Ze noemt ze de Catchers of Life. Deze worden gemaakt op de energie of intentie van iemand die er een besteld heeft met persoonlijke boodschap. Door de catcher op te hangen helpt hij mee aan je proces of brengt helderheid. 

De catchers in de kraam zijn op intentie of een energie gemaakt voor het geheel, net wat iemand aanspreekt. "Ik ga er van uit dat de catcher terecht komt waar hij hoort te zijn." De kristallen en mineralen worden zorgvuldig gekozen zo ook de materialen, kleuren en veren.

Elke catcher is uniek en wordt maar 1 keer gemaakt.

Lees meer...

Crann Art

Crann Art 13920718 10154397925242037 6578422289962494926 nClen Dibbets van Crann Art maakt en verkoopt voorwerpen van hout zoals: energetische staven, bezield hout, magisch hout & didgerido's.

Clen snijdt op een intuitieve wijze deze energetische voorwerpen en je kunt hem op het festival live aan het werk zien.

Je bent welkom om de krachtvoorwerpen te komen bekijken en vooral de energie ervan te ervaren. Als jij je aangesproken voelt door wat hij maakt, maar je voorwerp ligt er niet tussen, dan is het mogelijk dat Clen op aanvraag iets voor je maakt.

Creative Incense

Creative Incense MichaelCreative Incense verkoop wierookstokjes, natuurlijk en handgerold (fair trade) en hun eigengemaakte wierookmengsels van verse harsen, kruiden, houtsoorten, bladeren, besjes en bloemen.

Elke geur heeft een eigen werking op lichaam en geest en kan je helpen op je levenspad.

Lees meer...

De Aardewinkel

L Foto van Anna Vandergeest De AardewinkelDe Aardewinkel verkoopt Puur Natuurlijke artikelen, ingredienten & gebruiksvoorwerpen voor iedereen met feeling voor Moeder Aarde en de Natuur.

Kruiden, bloemen, zout & specerijen. Meestal biologisch, net als de etherische olie. Wierook harsen, bijenwas kaarsen en eco-theelichtjes.

Hangers, kettingen en armbanden van edelsteen. Symbool sieraden van bot, hoorn en hout. Athame’s en bolines.

Let op! De Aardewinkel staat op Veld 1

De Verwenbron

MargjeDe Verwenbron verkoopt unieke edelstenen sieraden en symbool sieraden. Tijdens het festival maakt Margje graag een sieraad speciaal op maat voor jou.

Daarnaast is er de mogelijkheid om je eigen dankbaarheidsarmband te maken. Er zijn soms momenten in je leven die extra aandacht verdienen. Wat heeft het jou gebracht en wat is er waar jij dankbaar voor bent? Leg deze herinneringen vast in een speciale armband, waarbij iedere kraal een speciale herinnering in zich heeft.

Edelsteencentrum Kristalijn

KristalijnEdelsteencentrum Kristalijn laat je kennis maken met de schoonheid van een Edelsteen of Kristal.

Edelstenen en kristallen kennen evenveel facetten als de menselijke natuur. Elke vorm, ruw of geslepen heeft zijn eigen werking. Elke kleur zijn eigen trilling.Voel je welkom om de kraam te bezoeken om dit te ervaren.

Ze bieden een ruime keuze aan Half-edel stenen en mineralen. Zowel in ruw als geslepen stukken, Kristallen- en Draken schedels en Eenhoorns, maar ook als hanger.

Kortom genoeg te voelen en te zien. Ze helpen je graag bij het uitzoeken, maar kunnen ook helpen om je eigen stenen te reinigen en op te laden.

Hexenkunsten

Barbara AnthonissenBarbara Anthonissen - Artist & Craftswoman - is er weer met haar Hexenkunsten kraam.

Ze maakt onder andere volkskunst-achtige schilderijtjes en magische intentie kaarsen.

In 1997 I finished Fine Art School (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten) where I got my certificate and teaching degree in painting, drawing and History of Art. Due to family obligations it has taken me a while to refocus on my work as an artist.

On a personal level I work with the spirits of the land and the ancestors and practice the tarot and braucherei.

Lees meer...

Hippie Sister

image1Zejna komt met een kraam vol spulletjes die letterlijk van alle continenten van onze aarde afkomen.

Ze zijn handmade, fair, upcycled, vintage, preloved, tribal. Natuurlijke materialen zoals hout, steen, touw, riet, wol, leer, schelp.

Wij staan op marktjes die ons aantrekken, waar wij het gevoel bij hebben tussen te passen, mooie ontmoetingen te kunnen hebben & van die ontmoetingen te kunnen groeien en bloeien. Volgens mij is Oak & Owl: Festival voor Green Spirits zo een plek! Dus tot dan allemaal....

Immetplek

ImmetplekImmetplek’ betekent werkplek met Im. Ook is het de werkplek van Immia/Im Schellevis.

Het is een plek waar ritueel gewerkt wordt in verbinding met de bron en omringd door de windrichtingen. Waar vuren worden gestookt en wordt gedrumd. Waar o.a. krachtvoorwerpen worden gemaakt, workshops en healings worden gegeven. En Volle en Nieuwe Maan wordt gevierd.

Im Schellevis is priesteres en kunstenares, vuurvrouw, moeder en grootmoeder.

Lees meer...

Lucia Giesen

1924376 324628804376598 8493725503391431121 n

Lieve mensen, ik ben Lucia Giesen en met veel liefde & geduld heb ik onder andere:

  • quilts,
  • kussens,
  • omslagdoeken,
  • gebreidde en gehaakte tasjes en
  • dekens gemaakt.

Deze kunt u tijdens het Oak & Owl Festival bij mij bekijken en aanschaffen. Daarnaast neem ik mijn naaimachine mee voor kleine reparaties aan kleding & tenten.

Hopelijk tot op het festival.

Groeten van Lucia

Malyka

P9010348Malyka, handgemaakte drumtassen, handtassen, buideltjes en vele andere zaken. Alles met liefde en aandacht gemaakt vanuit verbinding met de Bron.

Warme groet Marjolijn van den Bersselaar

Moira Natuurvrouw

Moira NatuurvrouwVoor natuurlijke verzorgingsproducten en creatieve workshops met een twist!

Weet jij precies welke grondstoffen gebruikt worden in je verzorgingsproducten? Of ben je al die chemische ingrediënten zat? Nienke Kruidenier van Moira Natuurvrouw maakt zelf verzorgingsproducten van 100% biologische grondstoffen, zodat je altijd weet dat je goed zit!

Zo maakt Moira Natuurvrouw dag- en nachtcrème voor verschillende huidtypen, verschillende butters met medicinale werking, handcrèmes, tandpoeder, zonnebandmelk en nog veel meer. In de kraam op het festivalterrein kan je alle testers uitgebreid proberen.

Praktijk Moeder Aarde

IMG 7647Wij zijn Harmina Brinks en Jan Pieter Balk en hebben een praktijk in natuurlijke healings methoden welke wij  “Moeder Aarde” genoemd hebben.

Naast energetisch therapeut houd Harmina zich bezig met het creëren van Antroposofische poppen, feeën en engelen, geïnspireerd door de Regenboogenergie. Deze creaties hebben daardoor een helende werking op Nieuwetijdskinderen.

Tevens maakt Hermina seizoentafels en kraamcadeaus en geeft ze workshops.

Lees meer...

Stichting Atlantica

Ook dit jaar is Stichting Atlantica  van Peter Rijken en Helma Zwartbol weer aanwezig op het festival.

Stichting Atlantica heeft het doel spiritualiteit onder de mensen te brengen.

Naast workshops en consulten zijn er net zoals vorig jaar in de stand van Stichting Atlantica kruidenpreparaten (zalf, tincturen) en krachtvoorwerpen (smudgevleugels etc.) te vinden van “Het Kruidenwiel, praktijk voor natuurgeneeskunde”. 

The Green Faun

Green Faun 1Bij The Green Faun  van Gerrie Hoks kun je terecht voor diverse artikelen op natuurlijk gebied.

Gerrie beoefent witchcraft & magick, is spiritueel coach en leerbewerker.

Als standhouder verkoopt zij magische producten en handgemaakte lederen artikelen.

Als spiritueel coach geeft zij de workshop "Ontdekkingsreis naar Jezelf"

Daarnaast kun je bij haar tent de hele dag de kleine workshop "Zelf een lederen armband maken" volgen.

Wees welkom...

Wanchako Palo Santo

37740323 10160581127515557 197460485778440192 nZin in een mooie ontmoeting met geur als herinnering?  Laat je smudgen, verrassen of 'versieren' met mij bijzondere producten van Palo Santo Wanchako; geurhout met een verhaal.

Je ruikt ons vanzelf! Bij binnenkomst of als je langsloopt en afvraagt 'mmmm wat is dit voor lekkers?'

Palo Santo geeft van nature een krachtige, (h)eerlijke, natuurlijke zoetige (kaneel/kokos/munt) geur en verdrijft insecten.

Alle producten zijn uniek, (h)eerlijk, handgemaakt en van gecertificeerd palo santo (sprokkel)hout en houden jaren hun fijne geur.

Kom stralen en shinen zonder glitters, maar met natuurlijk heilig hout uit Peru.

Zwanenkracht

rateltjeZwanenkracht ... De stand gevuld met veel eigen creatieve uitspattingen, zoals: Drums, ratels, saliebuidels, krachtbuidels, tabaksbuidels, sieraden, krachtstokken / talkingsticks, halfedelsteen schedels, geweitjes, natuurvondsten zoals vuursteen en oesterschelpen, fantasie haarbanden etc.

Ook kan je er voor een mooie facepaint terecht, een intuïtief krachtdier of vrije organische facepaint a € 1,-  Kom vooral even lekker snuffelen, het aanbod is zeer divers.

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden