Medewerkers

Als je je wilt aanmelden om voor, tijdens en/of na het festival mee te helpen om het festival tot een succes te maken en de bezoekers een mooi gevarieerd programma te bieden vind je hier alle informatie die je nodig hebt. Wil je workshops geven of vrijwilliger worden? Consulten geven, optreden of met je kraam op de markt staan? Kraampje huren?

Hier vindt je allerlei praktische informatie zoals:

  • Hoe kun je je aanmelden als Consultaanbieder, Performer, Muzikant, Artiest, Standhouder, Vrijwilliger of Workshopgever?
  • Wat zijn de kosten?
  • Wanneer zijn de Op- & afbouw dagen?
  • Voorbereidingen
  • Wat mee te nemen
  • Marktkramen huren etc.

Consultaanbieders

Wil jij graag anderen jouw kennis overdragen? Consulten aanbieden en deel uitmaken van een prachtig festival? Nieuwe mensen ontmoeten en/of hen inzichten verschaffen? Dan is het Oak & Owl Festival zeker iets voor jou als consultaanbieder!

Aanbod van consulten
Wij hebben, qua inhoud, een duidelijk beeld en visie bij ons festival en wat wij daar bij vinden aansluiten. Wij behouden ons het recht voor om consultaanbieders die wij als organisatie niet vinden passen bij het Oak & Owl Festival te weigeren. Zorg er ook voor dat er bij jouw tent / consultlocatie duidelijk gemaakt wordt wat je doet, wat de duur is en wat de kosten zijn. 

Duur van een consult
Dit laten we geheel bij de consultaanbieders, maar wees er wel duidelijk in zodat verwachting en realiteit bij elkaar in de buurt liggen. Graag ook de duur van een consult doorgeven i.v.m. publicatie in het programmaboekje. We gaan er van uit dat je dagelijks meerdere consult mogelijkheden aanbiedt.

Kosten voor consulten
Probeer de kosten voor een consult redelijk betaalbaar te houden. Ons advies is maximaal € 15,-. De kosten willen we ook graag van tevoren weten en vermelden deze in het programmaboekje.

Naast je consulten ook spullen verkopen?
Overleg dit eerst met ons, want ook daar willen we graag verkoop die aansluit bij het festival.

Lees meer...

Performers, Muzikanten en Artiesten

Spreekt het Oak & Owl Festival jou aan, past jouw performance bij ons en zou je een optreden tijdens het festival willen verzorgen? Neem dan contact met ons op door onderstaand formuliertje in te vullen. Vertel in je bericht wat je wilt gaan doen tijdens het festival, wat je van ons verwacht en verzend je bericht. We nemen dan snel contact met je op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Houd er echter rekening mee dat wij een festival zijn met zeer weinig budget en dat de meeste performers naar ons komen omdat ze het festival leuk vinden. Ze doen een performance dan om wat korting te verkrijgen op de entree prijs. 

Vriendelijke groene groeten,
Igor & Charissa

Standhouders

Hallo marktmensen, handelaren en andere spullenverkopers. Lijkt het jou leuk om iets te verkopen op ons festival en heb jij een mooie selectie aan bijzondere spulletjes? Dan is het Oak & Owl Festival mogelijk iets voor jou!

13912756 701268353361233 7948225222485752680 nAanbod en aankleding

Past jouw aanbod en aankleding van je tent of kraam goed bij ons festival concept? Meld je dan aan. Wij behouden ons het recht voor om standhouders die we als organisatie niet vinden passen bij het Oak & Owl Festival te weigeren.

We streven er naar alle standhouders een kans te bieden om uit de kosten te komen. Vandaar dan ook dat we meerdere standhouders met hetzelfde assortiment beperken.

Naast je spullen verkopen ook consulten of workshops aanbieden?
Geef je als standhouder ook workshops of consulten? Overleg dan even met ons. We denken graag mee en nemen mooie aanvullende workshops met liefde op in het programma. Een standhouder die ook workshops en/of consulten geeft krijgt geen korting op de deelnameprijs!

Lees meer...

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers en hun inzet is het niet mogelijk om van ons festival een succes te maken. Dit zijn wij ons zeer bewust en wij hebben dan ook een goede deal voor vrijwilligers.

Hier vind jij wat wij zoeken, bieden en verwachten. Interesse, na het doorlezen van de website? Vul dan het formuliertje in onder aan deze pagina en geef aan wat jij ons als vrijwilliger te bieden hebt. Dan gaan wij alles in orde maken. Maar eerst vertellen we je nog even wat meer over vrijwilligen bij het Oak & Owl Festival.

Wat zoeken wij?
Gezellige hardwerkende flexibele spiritueel ingestelde personen die zich voor ons, de deelnemers en andere medewerkers in willen zetten. Een aantal van de vrijwilligers van vorig jaar is ook weer van de partij.

Je bent beschikbaar van (bij voorkeur dinsdagavond 6 augustus arriveren) woensdagmorgen 7 augustus (08.00 uur) t/m maandag 12 augustus (rond 15.00 uur). Dus van opbouw tot en met afbouw.

Heb je voorkeur voor of ervaring met bepaalde werkzaamheden, dan doen we ons best daar rekening mee te houden.

We zoeken naast algemene vrijwilligers ook specifiek mensen voor het clean team & voor het familie (kids & jeugd) programma team.

Houd er rekening mee dat het (soms) hard werken is en dat we als team alles wel gedaan moeten krijgen. Zorg dan ook dat je fit bent. Maar vele handen maken ook licht werk, dus ken je iemand die ook wel als vrijwilliger naar een festival wil? Wijs ze op onze website.

Lees meer...

Workshopgevers

Wil jij graag workshops en/of lezingen geven en anderen jouw kennis overdragen? Deel uitmaken van een prachtig festival? Nieuwe mensen ontmoeten en/of hen inzichten verschaffen? Dan is het Oak & Owl Festival zeker iets voor jou!

Aanbod van workshops en/of lezingen
Wij hebben, qua inhoud, een duidelijk beeld en visie bij het festival en wat wij daarbij vinden aansluiten. Wij behouden ons het recht voor om workshop-gevers die wij als organisatie niet vinden passen bij het Oak & Owl Festival te weigeren.

Duur van workshops en lezingen
Workshops en lezingen duren allemaal rond de 2 ½ uur, maar korter mag uiteraard. Dit wel graag doorgeven voor in het programmaboekje!

Kosten voor workshops of lezingen
Er wordt voor workshops of lezingen door de deelnemers niet betaald. Wel kun je een bijdrage vragen voor tijdens een workshop gebruikte materialen. Hou eventuele materiaalkosten echter wel zo laag mogelijk. De materiaalkosten willen we graag van tevoren weten en wij vermelden deze – bij akkoord – ook in het programmaboekje.

Lees meer...

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden