Medewerkers

Als je je wilt aanmelden om voor, tijdens en/of na het festival mee te helpen om het festival tot een succes te maken en de bezoekers een mooi gevarieerd programma te bieden vind je hier alle informatie die je nodig hebt. Wil je workshops geven of vrijwilliger worden? Consulten geven, optreden of met je kraam op de markt staan? Kraampje huren?

Hier vindt je allerlei praktische informatie zoals:

  • Hoe kun je je aanmelden als Consultaanbieder, Performer, Muzikant, Artiest, Standhouder, Vrijwilliger of Workshopgever?
  • Wat zijn de kosten?
  • Wanneer zijn de Op- & afbouw dagen?
  • Voorbereidingen
  • Wat mee te nemen
  • Marktkramen huren etc.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers en hun tomeloze inzet is het niet mogelijk om van ons festival een succes te maken. Dit zijn wij ons zeer bewust en wij hebben dan ook een goede deal voor vrijwilligers.

Hier vind jij wat wij zoeken, bieden en verwachten. Interesse, na het doorlezen van de website? Vul dan het formuliertje in onder aan deze pagina en geef aan wat jij ons als vrijwilliger te bieden hebt. Dan gaan wij alles in orde maken. Maar eerst vertellen we je nog even wat meer over vrijwilligen bij het Green Spirits Festival.

Wat zoeken wij?
Gezellige hardwerkende spiritueel ingestelde personen die zich voor ons, de deelnemers en andere medewerkers in willen zetten. Een aantal van de vrijwilligers van vorig jaar is ook weer van de partij.

Je bent beschikbaar van woensdagmorgen 8 augustus (09.00 uur) t/m maandag 13 augustus (rond 13.00 uur). Dus van opbouw tot en met afbouw.

We zijn ook op zoek naar mensen die ook EHBO / BHV hebben. Niet noodzakelijk maar wel erg handig.

Heb je voorkeur voor of ervaring met bepaalde werkzaamheden, dan doen we ons best daar rekening mee te houden.

We zoeken naast algemene vrijwilligers ook specifiek mensen voor de teams Catering en Sanitair.

Houd er rekening mee dat het (soms) hard werken is en dat we als team alles wel gedaan moeten krijgen. Zorg dan ook dat je fit bent. Maar vele handen maken ook licht werk, dus ken je iemand die ook wel als vrijwilliger naar een festival wil? Wijs ze op onze website en de onderstaande "vrijwilligersdeal".

Lees meer...

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden