Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers en hun tomeloze inzet is het niet mogelijk om van ons festival een succes te maken. Dit zijn wij ons zeer bewust en wij hebben dan ook een goede deal voor vrijwilligers.

Hier vind jij wat wij zoeken, bieden en verwachten. Interesse, na het doorlezen van de website? Vul dan het formuliertje in onder aan deze pagina en geef aan wat jij ons als vrijwilliger te bieden hebt. Dan gaan wij alles in orde maken. Maar eerst vertellen we je nog even wat meer over vrijwilligen bij het Green Spirits Festival.

Wat zoeken wij?
Gezellige hardwerkende spiritueel ingestelde personen die zich voor ons, de deelnemers en andere medewerkers in willen zetten. Een aantal van de vrijwilligers van vorig jaar is ook weer van de partij.

Je bent beschikbaar van woensdagmorgen 8 augustus (09.00 uur) t/m maandag 13 augustus (rond 13.00 uur). Dus van opbouw tot en met afbouw.

We zijn ook op zoek naar mensen die ook EHBO / BHV hebben. Niet noodzakelijk maar wel erg handig.

Heb je voorkeur voor of ervaring met bepaalde werkzaamheden, dan doen we ons best daar rekening mee te houden.

We zoeken naast algemene vrijwilligers ook specifiek mensen voor de teams Catering en Sanitair.

Houd er rekening mee dat het (soms) hard werken is en dat we als team alles wel gedaan moeten krijgen. Zorg dan ook dat je fit bent. Maar vele handen maken ook licht werk, dus ken je iemand die ook wel als vrijwilliger naar een festival wil? Wijs ze op onze website en de onderstaande "vrijwilligersdeal".

Wat bieden wij?
Een kans om deel te nemen aan dit initiatief, binnen een team met andere redelijk gelijkgestemden en zeker gezellige mensen. Het wordt hard werken. Maar uiteraard is er ook genoeg tijd om zelf deel te nemen en te genieten. Vrijwilligers zijn de stille, vaak onzichtbare, maar super relevante personen die het festival mogelijk maken. Mensen die door hun inzet de organisatie ontlasten en de deelnemers een nog mooiere beleving meegeven. Soms zijn het de kleine dingen die in evaluaties juist de doorslag geven en die door vrijwilligers mogelijk gemaakt zijn.

We doen ons best de werkzaamheden zo te plannen dat alle vrijwilligers zoveel mogelijk workshops kunnen beleven.

In noodgevallen, als er zaken snel geregeld moeten worden, kan het zijn dat we jou spontaan toch nodig hebben. Maar alleen als het echt en echt nodig is.

Wat kost deze ervaring jou?
Wij hebben geleerd van voorgaande jaren en vinden het belangrijk dat communicatielijnen kort zijn en het groepsgevoel duidelijk aanwezig. We zijn tenslotte een team en de ruggengraat van het festival.

Zodoende dat wij een vrijwilligersdeal hebben. Inclusief alle maaltijden (ook op de op- & afbouwdag) voor € 90,- Dat is dus entree (inclusief workshops), catering, festivalbeleving, groepsgevoel, bijzondere ervaringen en slapen in jouw eigen tent, caravan of camper voor een schappelijke prijs.

Extra korting? 

Ga je voor de 2e of 3e keer mee als vrijwilliger, dan bieden we trouwe vrijwilligers korting van € 10,- op de prijs. Dan betaal je dus € 80,- i.p.v. € 90,-

Ga je voor de 2e of 3e keer mee als vrijwilliger en regel je dat er ook een nieuwe vrijwilliger via jou meekomt? Iemand die je kent en waar je vertrouwen in hebt, dan krijg jij nog eens € 10,- extra korting. Misschien wel een fijn idee om deze korting te delen met de nieuwe vrijwilliger! ;)

De kortingen kunnen dus lekker oplopen voor vrijwilligers. Dit doen wij omdat wij moeten kunnen bouwen op de vrijwilligers, graag een groot team vrijwilligers hebben en wij onze vrijwilligers en hun inzet echt heel erg waarderen. 

Vrijwilligers Algemeen

Wat doe je dan zoal?
Denk hierbij aan het opbouwen van tenten, aankleden van het terrein, het plaatsen van routebordjes, parkeerbeheer, deelnemers en medewerkers ontvangen en te woord staan, toezicht houden, entree-controle, stroomkabels leggen, afbouwen en nog veel meer.

Vrijwilligers CateringTeam

Wat doe je dan zoal?
Wat was het Green Spirits Festival 2016 mooi en wat hebben we veel geleerd. Ook op het gebied van de catering waren er veel leer- & lachmomenten en zodoende dat wij dit jaar graag weer met een team vrijwilligers (8 personen) de catering willen verzorgen. Dit onder leiding van 1 of 2 ervaren koks.

We zoeken personen voor dit team die volgens een duidelijk rooster ingedeeld worden. Dit team gaat tijdens het festival onder andere de volgende catering werkzaamheden verrichten: voorbereidingen treffen voor de maaltijden, catering tafels opdekken, afwassen, ondersteunen bij snijwerk, helpen bij de aankleding van de catering, verkoop van snacks, taart en drankjes. Uiteraard plannen wij het zo dat ook jijzelf veel mee kunt maken van het festival.

Daarnaast helpen de leden van dit CateringTeam op de opbouw- en afbouwdag met de algemene werkzaamheden van de andere vrijwilligers.

Interesse in koken / catering of help je gewoon graag in de keuken? Even het formuliertje onder aan de pagina invullen en verzenden en we nemen contact met je op. Graag in je bericht even duidelijk aangeven dat je vrijwilliger wilt zijn in het CateringTeam.

Vrijwilligers Sanitair "Clean" team

Wat doe je dan zoal?
Wij vinden het zeer belangrijk dat iedereen op een schoon toilet kan zitten en niet in een vieze douche hoeft te staan. De toiletgebouwen moeten dan ook goed schoongehouden worden.

Een positieve festival beleving heeft er naar onze ervaring onder te lijden als de hygiëne niet goed is. Om een goede hygiëne te waarborgen organiseren we een apart Sanitair "clean" team. Dit kan alleen als er genoeg vrijwilligers zijn die dit graag willen doen. Lukt het vormen van een Sanitair "clean" team (minimaal 4 personen) dan zijn de anderen van de haak. Krijgen we niet 4 poetsers bij elkaar dan is het een van de taken van de Vrijwilligers Algemeen.

Dus meld je aan voor het SanitairTeam als poetsen je lust en je leven is!

Zegt het voort, zegt het voort!
Laat het Green Spirits Festival groeien & bloeien........

Aanmelden Vrijwilligers


Tot snel en groene groeten. We kijken uit naar je aanmelding.
Charissa & Igor

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden