Consulten

Hier vind je de consult aanbidders van het festival met een link naar hun website en een korte omschrijving van wat ze komen doen. Mocht daar meer informatie over nodig zijn? Vragen op het festival kan uiteraard ook!

Debby Kessels

Debby Kessels

Debby Kessels komt weer naar ons festival om readings te geven middels engelen kaarten, maar ze biedt ook Access bars behandelingen aan.

Access bars zijn 32 punten op het hoofd die door zachte aanraking alles wat jou belemmerd in het leven met gemak doet loslaten.

Alles wat je door emoties, trauma's, gedachten en aannames hebt aangenomen, kan vast gezet zijn in je lichaam, waardoor vermoeidheid, spanningen, angsten, stress, boosheid, blokkades en andere lichamelijke ongemakken kunnen ontstaan.

Access bars laat je dit met gemak loslaten waardoor je meer rust, ruimte en veel meer plezier in je leven gaat hebben.

Lees meer...

Frans de Vries - Klaver / Bureau Nurlaila

Nurlaila headerBureau & Levensschool Nurlaila van Frans de Vries-Klaver

Nurlaila is een Arabisch woord wat betekent: Licht(NUR)puntje zijn in de Duisternis(LAILA).

Met het inzicht: meer zijn we niet en zullen we ook nooit worden dus aanvaard jezelf zoals je bent maar als door ons voorbeeld anderen zich geroepen voelen om ook een Lichtpuntje te zijn, worden wij met zijn allen een STRALENBUNDEL!

Miranda Geervliet / De Vier Elementen

Miranda GeervlietMiranda Geervliet van De Vier Elementen biedt u welzijn voor uw fysieke, mentale, emotionele en spirituele zijn, door middel van massages en healingen.

Ontspanning massage

Gewoon even lekker jezelf verwennen.

Klankschalen

De trillingen die de klankschalen weergeven, resoneren uw systeem weer in cadans.

Sjamanisme

Auralagen en chakra's oppoetsen zodat uw zware (negatieve) energieën uit uw systeem zijn en belemmerende emotionele/overtuigingen transformeren naar vermogende toestand van zijn.

Lees meer...

Mura Tichelaar / Centrum Lumos

MuraTichelaar 300x200Centrum Lumos van Mura Tichelaar is gericht op bewustwording en heling.

Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in Oost-Europa en Rusland. Toen ik in aanraking kwam met het Siberisch Sjamanisme was het voor mij thuiskomen. Als geïnitieerd Siberisch sjamanca neem ik je mee in de wereld van de spirits, elementen en de natuur. Ik ben het meest in m’n element als ik mag spelen met de elementen en jou je eigen verbinding met de spirits kan laten beleven.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de sjamanistische kennis en kunde toepasbaar is in ons leven van alle dag: We kunnen wel mooie ceremonies bedenken, maar hoe blijf je staan in de hectiek van deze maatschappij met al z’n regels en beperkingen.

Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik doe, kijk dan op www.centrumlumos.nl of voor vragen bel 0592-309091

Hartegroet Mura

Consulten:

Honingmassage:

In de natuur is altijd alles aanwezig wat wij nodig hebben. Sommige planten en dieren hebben een heel specifieke taak, anderen zijn multifunctioneel. Honing is er een met vele kanten. Het is voedzaam, helend (keelpijn), sussend/relaxend, zuiverend, enz.

Wat veel mensen niet weten is dat honing ook heel goed voor massage gebruikt kan worden. Het klinkt zoet, maar bij deze massage moet je meer denken in de richting van ‘scrubben’.

Door het inmasseren van de honing gaan de voedzame stoffen van de honing in de huid, en trekt de honing de fysieke en energetische vervuiling uit de huid.

Je rug is dé plek waar de meeste vervuiling blijft hangen; fysiek door talg, puistjes, rugpijn en energetisch door het zware gevoel bij stress, zorgen, zwaarmoedigheid.

Na een honingmassage voel je je dan ook helemaal schoon, leeg en ontspannen. Herboren!

Het is handig om een extra handdoek of lakentje mee te nemen, want die gaat plakken natuurlijk. Mocht je een honingmassage willen, schrijf je dan tijdig in. Ervaring leert dat m’n schema snel vol zit. En als je ziet wat het met anderen doet en gedaan heeft, dan wil je ook. Dat kan ik je garanderen :-) 

Kosten voor de massage zijn 20 euro. 

 

Siberisch Stenenorakel:

Het Siberisch Stenenorakel is een manier om informatie over heden, verleden en toekomst te verwerven uit de spiritwereld. Ook is het een manier om inzicht te krijgen in de spirituele ontwikkeling van de ziel. Zo kun je adviezen vragen om je voor te bereiden op de toekomst of ervaringen uit het verleden los te laten. Als je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren en het waarom daarvan, dan is het gemakkelijker om er mee om te gaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen kun je gebruiken om te groeien.

Doordat het stenenorakel al 1000-en jaren door sjamanen wordt gebruikt is het een zeer beproefd middel. In die jaren is de weg tussen de mens en de spiritwereld als het ware geplaveid, en komt de informatie snel en duidelijk “naar beneden”

D.m.v. het orakel kan ik je antwoord geven op vragen van allerlei aard. Meest gestelde vraag is bijvoorbeeld wel: ‘Hoe kom/ blijf ik in de stroom van het leven’. Ook kan ik via foto’s of voorwerpen van jezelf of een dierbare antwoord geven op je vragen.

Kosten voor een orakel/reading zijn 15 euro.

Mura verzorgt naast bovenstaande consulten ook een aantal workshops

 

Patricia Pennin

 DSC0605Contact met het hiernamaals met betrekking tot dieren en/of personen

Patricia Pennin (Dancer of Life) is sjamaan, healer, dierentolk en Hoeder van Moeder Aarde. Zij vormt een brug tussen deze wereld en de Andere Wereld waar spirits, totem- en krachtdieren, engelen en Voorouders wonen. De kennis en informatie die de Andere Wereld en de natuur haar geven, deelt Patricia weer met mensen.

In haar praktijk From Pets and Nature to You kan men terecht voor spirituele coaching en consulten. Ook kan men terecht voor consulten voor  huisdieren, overleden dieren en dieren die worden vermist.

Verder geeft ze workshops cursussen, meditaties en trancereizen aan zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast geeft Patricia ook lezingen.

Lees meer...

Peter Rijken

hqdefault 1Consulten / Healing:

Peter Rijken geeft persoonlijke energetische healingen "Wat heb je nu nodig”.

De investering voor een persoonlijke healing van een uur bedraagt € 30,--

Je kunt Peter vinden in zijn eigen workshop tent op Veld 5.

Piety Bouma

Piety Bouma biedt 2 consulten aan, te weten: primaire reflexintegratie & geboortewerk.

Wie ben ik

Ik ben Piety en ik wil niets liever dan jou helpen weer midden in het leven te gaan staan. Met beide benen op de grond, een vastberaden kijk op het leven én een glimlach. Ik kan je helpen weer voluit te gaan leven, vol vertrouwen en met een open hart. De beste versie van jezelf.

Maar… dat kan ik niet alleen! Ik heb jouw inzet hierbij nodig. Want als jij er niet echt voor gaat, dan is al mijn moeite tevergeefs. Ik vraag je dus: kies voor het leven, ga het aan, zeg ja! Gun het jezelf, en maak die keuze. Ja, ik wil voluit leven. En ja, daarvoor ben ik bereid hindernissen te overwinnen.

Als jij JA zegt tegen jezelf, als jij de volgende stap – richting een leven vol liefde – aan wilt gaan, dan kunnen we aan de slag. Ik werk met lichaamsgerichte therapie. Hoe het werkt? Dat is eigenlijk heel simpel. Er is niets ingewikkeld of zweverig aan.

Ik kan het je uitleggen als je het graag wilt begrijpen. Maar ik raad je aan het gewoon te ervaren. Maak een afspraak en ervaar zelf, aan den lijve, wat het jou oplevert.

Mijn eigen verhaal

Toen ik 10 jaar geleden begon te werken als verpleegkundige, merkte ik al snel dat ik tekort schoot. Met mijn verpleegkundige kennis kon niet oplossen wat ik tegenkwam. Ik zag dat mensen vastlopen in hun ontwikkeling, in hun leven. Ik wilde begrijpen hoe dat komt.

Vanuit deze behoefte wilde ik verder kijken. Waardoor ontstaan die blokkades en hoe kun je deze weer opheffen? Hierdoor werd ik gemotiveerd om met mijzelf aan de gang te gaan en opleidingen te gaan doen.

Naast mijn werk volgde ik opleidingen op het gebied van: Ontspanningsmassage, knedingen, Reiki, Twee jarige Energetica allround, Levend bloedonderzoek, MNRI, RMT, Face to fear. Quantum reflex integratie. Ik ontdekte dat er zóveel meer kennis beschikbaar is en werd gaandeweg steeds ‘wijzer’.

Uit boeken kun je heel veel leren, maar pas als je het zelf gaat toepassen, krijgt het echt waarde. Daarom ben ik als eerste gaan kijken waar ik in mijn eigen leven tegen aanloop. Mijn bindingsangst, mijn faalangst. Waar komt dat vandaan en wat kun je eraan doen?

Ik leerde dat veel problemen tijdens en rond de geboorte ontstaan. Ik ben bijvoorbeeld na mijn geboorte niet vastgehouden. Die eerste liefdevolle koestering (door de moeder, vader ) noemen ze ook wel bonding. Door die bondig krijg je zelfvertrouwen en word je zelfverzekerd. Als je dat mist, is het leven heel onzeker. Nu weet ik dat je dit kunt herstellen.

Vanuit die onzekerheid was ik ook niet in staat om een relatie in stand te houden. Ik had last van bindingsangst én verlatingsangst.

Ook mijn HBO-V opleiding ging heel moeizaam door faalangst. Meerdere keren reed ik naar examens toe maar meestal kwam ik de school niet binnen. Op de parkeerplaats van de NHL in Leeuwarden maakte ik rechtsomkeert en reed dan opgelucht weer naar huis.

Het leven is een prachtige leerschool. Het biedt je steeds weer mogelijkheden om te leren, te ontwikkelen, te groeien. Maar als je je ertegen verzet, dan kan het leven heel moeilijk worden.

Ik heb veel overwonnen, ongelofelijk veel geleerd en nu sta ik vrij en blij in het leven. Ik wil nu graag andere mensen helpen om ook die stappen te maken.

Vind jij het ook doodeng om je eigen diepste angsten aan te gaan? Of maak je jezelf wijs dat jij geen angst hebt? Dat kan ook. Hoe dan ook… je hoeft er niet ‘doorheen’. Er is een makkelijkere weg.

Als je ervoor kiest om naar Praktijk PI te komen, dan kan ik je op een heel zachte, liefdevolle en praktische manier helpen. Met eenvoudige behandelingen, met lichaamsgerichte oefeningen.

Zielsoorzaken van Ziekte

Ik geloof dat ziekte een boodschap is van de ziel.

Wil jij naar die boodschap leren luisteren? Wil jij op zoek gaan naar het moment waarop de klacht, de ziekte ontstond? Wil jij onderzoeken wanneer het zaadje geplant werd en waarom?

Wil jij samen met mij jouw lichaam weer gezond maken? Beter gezegd: Wil jij jouw lichaam in staat stellen zichzelf te genezen, weer in balans te brengen? Dat is de natuur! Alles in de natuur streeft naar evenwicht. Ook jouw lichaam. Het kan zichzelf genezen. Als jij de blokkade weghaalt, die je zelf hebt gecreëerd, toen je iets niet wilde voelen. 

Consulten:

Primaire Reflexintegratie

Heb je ook wel eens last van een druk hoofd, heftige emoties of gewoon een vaag gevoel van ‘niet goed genoeg’ zijn? Je bent niet de enige. En weet je… het is niet jouw schuld. Het ligt niet aan jou. Het is heel goed mogelijk dat het met primaire reflexen te maken heeft.

Primaire reflexen, wat zijn dat?

Primaire reflexen zijn instinctieve bewegingen die we alleen als baby nodig hebben. De grijpreflex, de kruipbeweging (direct na de geboorte) en de zuigreflex zijn herkenbare voorbeelden. Ook het besef van voor/achter, boven/onder en links/rechts ontstaat via de reflexen. Reflexen helpen een baby overleven.

Als ze niet meer nodig zijn worden deze primaire reflexen overgenomen (geïntegreerd) door andere delen van de hersenen. De reflex blijft aanwezig in de hersenstam, maar wordt niet meer geactiveerd, omdat het niet meer nodig is.

Waarom Reflexintegratie?

Psycholoog Svetlana Masgutova heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de primaire reflexen. Zij concludeerde dat de integratie niet altijd vlekkeloos verloopt. En dat een ‘storende’ primaire reflex voor moeilijkheden kan zorgen:

Ontwikkelingsvertraging

gedragsproblemen

motorische problemen

concentratieproblemen

(faal)angst

gevoelens van onbehagen, stress, onzekerheid en/of onveiligheid

Het goede nieuws is: we kunnen er iets aan doen. Met eenvoudige bewegingen, aanrakingen en oefeningen, kunnen we de hersenen laten weten dat de reflex alsnog geïntegreerd mag worden

Geboortewerk

Geboorte… het begin van nieuw leven. Het is een magische gebeurtenis. Jammergenoeg herinneren we ons van onze eigen geboorte meestal helemaal niets. Toch heeft deze gebeurtenis een enorme impact op ons hele leven.

Wat weet je over je eigen geboorte? Wat is erover bekend, wat hebben anderen je verteld?

Het ging zoals het toen ging. Daar kun je niets aan veranderen. En toch…

Geboortewerk is een methode, waarbij we de geboorte eigenlijk overdoen. Naspelen, als je het zo wilt noemen. Het is niet echt een spel, het is een ervaring. Een ervaring die inzicht kan geven en positieve verandering kan brengen. Het is een manier om het verleden een plek te geven. Daar waar het hoort, achter je. Het heeft je gevormd, en nu is het voorbij. Je bent nu hier.

Geboortewerk is geen rebirthing. Ik breng je niet in trance of onder hypnose. Je bent er gewoon bij. Samen doorlopen we een aantal stappen. Samen gaan we terug naar jouw geboorte.

Wil Thissen / Centrum Wilde Lotus

Reiki 2 lotus facebook 22 april 2017Over Wil, RiHannah (de naam die mijn grootmoeders me gaven)

In mijn centrum  Wilde Lotus, het centrum voor innerlijke kracht, bied ik begeleiding en coaching aan iedereen die steun of hulp zoekt bij de persoonlijke groei en ontwikkeling op de weg die je gaat in dit leven. 

Tijdens mijn werk in het speciaal onderwijs en als vormingswerker heb ik aan veel opleidingen deelgenomen. Na en tijdens een rustperiode zag ik hoe ik alle opleidingen met elkaar samenhangen en in elkaar passen. (Hierin vind ik veel bevestiging en steun bij The One Therapie van Martyn Pentecost die ik momenteel volg, via www.celticreiki.com) Hierdoor kan ik uit een scala aan mogelijkheden kiezen en deze vervolgens combineren om samen met jou de weg naar je innerlijke kracht te vinden. 

Info over consulten en workshops algemeen:

Een consult duurt ongeveer 30 minuten en ik vraag een bijdrage van € 15,- per consult.

Innerlijke kracht met behulp van de Helende Reis: Tijdens een Helende Reis kun je via een emotie of herinnering de weg vinden naar een traumatische ervaring in je leven. Je kunt door het veranderen van de ervaring de weg vinden naar je innerlijke kracht om weer vol in het leven te staan. Een onderdeel ervan is het werken met toegepaste NLP, bijv. tijdens het veranderen van een trigger of het veranderen van ongewenst gedrag, bijv. verslavingen, etc. Gerelateerd aan de helende Reis zijn er 2 workshops, Innerlijk Kind, element lucht en Verandering van een trigger, element aarde. 

Reiki: Reiki maakt gebruik van de levenskracht die overal aanwezig is, om ons heen, in het universum en ook in ons. Door met Reiki te werken en met andere facetten van Ki stroomt Reiki ook door jezelf heen, je lost trauma’s op  en komt weer helemaal terug in je innerlijke kracht. Gerelateerd aan reiki is de workshop Werken met de energie van de Maan, element water.

Intuïtieve ontwikkeling: Tijdens de intuïtieve ontwikkeling leer je weer luisteren naar je innerlijke weten. Hierdoor kun je een nieuwe balans brengen in je leven, waardoor je meer in overeenstemming met je innerlijke kracht verder gaat. Na de basisworkshops werken we ook aan je chakra’s, gaan we op zoek naar hun aanwijzingen voor belemmeringen om voluit te leven. Gerelateerd hieraan is de workshop Je Basischakra.

Helende reis: Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om bij Wil een helende reis (Fysiek of Emotioneel) te ondergaan. Prijs en duur hiervan zijn in overleg!

Voor consulten, overleg en informatie is iedereen altijd welkom.

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden