Consulten

Hier vind je de consult aanbidders van het festival met een link naar hun website en een korte omschrijving van wat ze komen doen. Mocht daar meer informatie over nodig zijn? Vragen op het festival kan uiteraard ook!

- Frans de Vries - Klaver / Bureau Nurlaila

cid AAB924DC C81C 4104 AE41 E96EBDD40922lan

Frans de Vries Klaver

Is een man die zijn extreme overgevoeligheid gebruikt om in al zijn eenvoud de mensen duidelijk te maken dat wij hier op aarde leven en het hier op aarde moeten rooien, zijn gereedschap die hij gebruikt om dit te doen zijn: 

Helderziendheid, Heldervoelendheid & Helderwetendheid

Om zijn boodschap inzichtelijk en begrijpelijk te maken gebruikt hij zijn eigen ontwikkelde methode: "Zandlezen".

Ook werkt hij graag met foto’s en voorwerpen van uw Dierbaren die nog leven of overleden zijn, Mensen zowel als Dieren, waarbij hij het Automatisch Schrift gebruikt om de boodschap van Hen voor u op papier te

 

Lees meer...

- Ilonka Heideveld / Het Loosterveld

Ilonka LoosterveldHet Loosterveld van Ilonka Heideveld.

Zijn, jezelf zijn. Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde en met Al Wat Leeft, natuur en mens.

Voor mij is dat levenspad het pad van de sjamaan. Ik wandel dit pad in eenvoud en zachtheid. Ik neem je graag mee op pad, op zoek naar jezelf, voor healing of voor inzicht in jezelf en je levenspad. Om zo jezelf te her-inneren. Weer te worden wie je werkelijk bent op een manier die bij jou past.

Het pad van het Nederlands sjamanisme, verbondenheid met de eigen grond, is daarbij voor mij de basis. Wandel je mee?

Van hart tot hart, Ilonka.

Ilonka Heideveld is dit jaar te vinden in de "Moeder Aarde" tent.

- Lieke Winkler Prins / Het Helende Ritme

Lieke Winkler Prins Green Spirits 2017Lieke Winkler Prins van Het Helende Ritme komt consulten / healings geven op basis van: Reconnective Healing & Reconnection.

Reconnective Healing is een krachtige manier om lichaam en geest te helen, het lichaam in evenwicht te brengen en een gezondere, bewustere en meer ontspannen levensstijl te creëren.

Lees meer...

- Lydia Waterreus

IMG 1347

Lydia Waterreus van Karakteranalyse geeft consulten Handanalyse en Numeroscoop

Jouw hand is uniek en gevormd naar jou handelen. De hand is zo verweven met je ‘zijn’ dat het een blauwdruk van je karakter is geworden. Met liefde en begrip lees ik je hand en geef ik uitleg van je numeroscoop. De handanalyse én de numeroscoop van je geboortedatum samen geven jou je gebruiksaanwijzing: over wíe je werkelijk bent, wat je doelen en uitdagingen zijn. Er wordt geen toekomst voorspelt, het is inzicht krijgen in je karakter en in je onbewuste beweegredenen. Het hoe en waarom je zo reageert, waar je telkens over struikelt en waar je groei en zelfrealisatie zit. 

Consult van 30 minuten - €15,-

- Lyke Bagaya

FullSizeRenderLyke Bagaya zal het hele festival aanwezig en aanspreekbaar zijn voor grote en kleine vragen waarbij het Astrologische Orakel & Tarot geraadpleegd worden. (Zij heeft geen vaste consultplek.)

Kosten voor een consult € 10,- voor ongeveer 20 minuten.

Lees meer...

- Marianne Helmich & Marc Venmans

19511320 1418806591547478 1426942758640293659 nMarianne geeft massages met behulp van etherische olien & maakt zieltekening m.b.v. warmte en bijenwas en geeft daar een reading bij!

ERVAAR DE KRACHT VAN ETHERISCHE OLIËN

In samenwerking met Dr. David Hill heeft DoTerra een massagetechniek met etherische oliën ontwikkeld met een hartverkwikkend resultaat: de AromaTouch®  Technique.

De massage wordt gedaan met 8 verschillende 100% natuurlijke etherische oliën en is een weldaad voor lichaam en geest.

De combinatie van etherische olie en aanraking kan een verrassende uitwerking hebben.  

Lees meer...

- Mouna Pegurier

20180518 132824 HDR 12Mouna Pegurier

Massage Praktijk Hands On Healing

http://www.hands-on-healing.nl

Een STOELMASSAGE is een kortdurende (25 minuten), overal uitvoerbare, zeer efficiënte behandeling voor uw rug, schouders, nek, hoofd en armen. Deze methode is begin jaren '80 in de VS ontwikkeld als middel tegen stress en heeft zijn wortels in de oude Chinese en Japanse geneeswijzen (Shiatsu).

Lees meer...

- Mura Tichelaar / Centrum Lumos

MuraTichelaar 300x200Centrum Lumos van Mura Tichelaar is gericht op bewustwording en heling.

Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in Oost-Europa en Rusland. Toen ik in aanraking kwam met het Siberisch Sjamanisme was het voor mij thuiskomen. Als geïnitieerd Siberisch sjamanca neem ik je mee in de wereld van de spirits, elementen en de natuur. Ik ben het meest in m’n element als ik mag spelen met de elementen en jou je eigen verbinding met de spirits kan laten beleven.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de sjamanistische kennis en kunde toepasbaar is in ons leven van alle dag: We kunnen wel mooie ceremonies bedenken, maar hoe blijf je staan in de hectiek van deze maatschappij met al z’n regels en beperkingen.

Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik doe, kijk dan op www.centrumlumos.nl of voor vragen bel 0592-309091

Hartegroet Mura

Consulten:

Honingmassage:

In de natuur is altijd alles aanwezig wat wij nodig hebben. Sommige planten en dieren hebben een heel specifieke taak, anderen zijn multifunctioneel. Honing is er een met vele kanten. Het is voedzaam, helend (keelpijn), sussend/relaxend, zuiverend, enz.

Wat veel mensen niet weten is dat honing ook heel goed voor massage gebruikt kan worden. Het klinkt zoet, maar bij deze massage moet je meer denken in de richting van ‘scrubben’.

Door het inmasseren van de honing gaan de voedzame stoffen van de honing in de huid, en trekt de honing de fysieke en energetische vervuiling uit de huid.

Je rug is dé plek waar de meeste vervuiling blijft hangen; fysiek door talg, puistjes, rugpijn en energetisch door het zware gevoel bij stress, zorgen, zwaarmoedigheid.

Na een honingmassage voel je je dan ook helemaal schoon, leeg en ontspannen. Herboren!

Het is handig om een extra handdoek of lakentje mee te nemen, want die gaat plakken natuurlijk. Mocht je een honingmassage willen, schrijf je dan tijdig in. Ervaring leert dat m’n schema snel vol zit. En als je ziet wat het met anderen doet en gedaan heeft, dan wil je ook. Dat kan ik je garanderen :-) 

Kosten voor de massage zijn 20 euro. 

 

Siberisch Stenenorakel:

Het Siberisch Stenenorakel is een manier om informatie over heden, verleden en toekomst te verwerven uit de spiritwereld. Ook is het een manier om inzicht te krijgen in de spirituele ontwikkeling van de ziel. Zo kun je adviezen vragen om je voor te bereiden op de toekomst of ervaringen uit het verleden los te laten. Als je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren en het waarom daarvan, dan is het gemakkelijker om er mee om te gaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen kun je gebruiken om te groeien.

Doordat het stenenorakel al 1000-en jaren door sjamanen wordt gebruikt is het een zeer beproefd middel. In die jaren is de weg tussen de mens en de spiritwereld als het ware geplaveid, en komt de informatie snel en duidelijk “naar beneden”

D.m.v. het orakel kan ik je antwoord geven op vragen van allerlei aard. Meest gestelde vraag is bijvoorbeeld wel: ‘Hoe kom/ blijf ik in de stroom van het leven’. Ook kan ik via foto’s of voorwerpen van jezelf of een dierbare antwoord geven op je vragen.

Kosten voor een orakel/reading zijn 15 euro.

Mura verzorgt naast bovenstaande consulten ook een aantal workshops

 

- Nancy van den Oven

IMG 20180330 WA0022

Wat kan ik voor u betekenen ?

Door helderziende waarnemingen met behulp van de Lenormand kaarten, geef ik u liefdevolle inzichten in uw bestaan hier op aarde.

Ook wordt tijdens de kaartlegging de aura gereinigd waardoor u beter in balans komt. U zult een warme positieve energie ervaren.

Uw vragen zullen tijdens de reading beantwoord worden. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen op spiritueel gebied en al uw levens-vragen.

Tevens kunt u bij mij terecht voor fotolezen, eventueel ook vanaf uw mobiele telefoon.

De consultprijs is 15 euro per 20 minuten.

Liefdevolle groetjes Nancy.

- Patricia Mutsaerts

Patriciaklein2

Patricia brengt u ... "Het Orakel van de Gouden Godin"

Ze is een levenskunstenaar vanuit verbondenheid met al wat is, samen met haar creativiteit brengt ze haar helende kwaliteit tot leven.

Vanuit de intieme orakeltent neemt ze je mee in een authentieke sfeer.

Kom met een vraag.

Het "Orakel van de Gouden Godin" is vooral bedoeld om inzicht te geven in het ‘hier en nu’.

Lees meer...

- Red Dakini Temple

 84Hello there, you can find me in the Red Dakini Temple for: Shamanic healings, Magdalena's foot bath ritual (cleansing heavyness, deeply relaxing & honouring you as you are), tarot and animal power readings-guidance. 

 

I also sell some stuff, like sheep's skins, tattoo stickers & more.

 

I might also offer sensual yoga for woman, belly dancing and maybe a Nymph Dance performance but that depends on the situation.

reddakini.eu

 

- Wil Thissen / Centrum Wilde Lotus

profielfoto Wil 2017 mei

Het Green Spirits Festival heeft een heel fijn plekje in mijn hart gekregen. Vorig jaar was ik er voor het eerst en ik heb genoten van elke minuut die ik er was. Ik heb er prachtig mooie collega’s en jonge en oude bekenden ontmoet en ik heb veel mooie mensen kunnen begeleiden met Helende Reizen en tijdens consulten en gesprekken. 

Tijdens het Green Spirits ben ik voor het eerst Helende reizen gaan geven vanuit mijn eigen opleidings-en ervaringswereld. Het leverde zulke mooie en overweldigende resultaten op dat ik deze manier het hele jaar heb voortgezet, met steeds weer onvoorstelbaar mooie Bron ervaringen en vaak life-changing resultaten. 

Lees meer...

- Wilma Lamers

wilma in mei 016Hallo ik ben Wilma Lamers en dit is wat ik doe op festivals.

Ik heb een praktijk voor sensi-therapie en massage.

Sensi-therapie is een combinatie van therapievormen zoals drukpunt-massage, EFT, verzamelpunt-correctie, allergiemeting etc. Het werkt erg goed voor zowel volwassenen als kinderen. Door het weghalen van blokkades, het

Lees meer...

Sjamaan Jeantille Spruijt

Jeantille Spruijt AdelaarsveerJeantille Spruijt; Sjamaan / medicijnvrouw Mother, Mother 

Jeantllle is een Medium, Psychic met een Sjamaan/medicijnvrouw. Haar Spirituele naam is Mother, Mother. Haar hoofd beschermdier is Witte Adelaar. Jeantille heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit en is een sjamaan/medicijnvrouwbenoemd en onderwezen door sjamanen spirits.

Lees meer...

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden