Consulten

Hier vind je de consult aanbidders van het festival met een link naar hun website en een korte omschrijving van wat ze komen doen. Mocht daar meer informatie over nodig zijn? Vragen op het festival kan uiteraard ook!

- Debby Bolung

Debby BolungDebby Bolung is te vinden in de tent van Bernagy.

Debby verzorgt consulten "Pentalogie". Pentalogie is een methode die je geboortedatum en het pentagram gebruikt om je karakter te laten zien. 

Het is gebaseerd op de numerologie. Dit principe gaat ervan uit dat alle getallen een bepaalde betekenis hebben, zoals ook woorden die hebben. Nu gaat numerologie vooral uit van je naam, en pentalogie dus van je geboortedatum. Deze informatie verschilt, overlapt en vult elkaar aan.

Lees meer...

- Debby Kessels

Debby Kessels

Debby Kessels komt weer naar ons festival om readings te geven middels engelen kaarten, maar ze biedt ook Access bars behandelingen aan.

Access bars zijn 32 punten op het hoofd die door zachte aanraking alles wat jou belemmerd in het leven met gemak doet loslaten.

Alles wat je door emoties, trauma's, gedachten en aannames hebt aangenomen, kan vast gezet zijn in je lichaam, waardoor vermoeidheid, spanningen, angsten, stress, boosheid, blokkades en andere lichamelijke ongemakken kunnen ontstaan.

Access bars laat je dit met gemak loslaten waardoor je meer rust, ruimte en veel meer plezier in je leven gaat hebben.

Lees meer...

- Ellen Alten / Avita Healing

Ellen Alten1Ellen Alten van Avita Healing: Praktijk voor bewust Zijn.

Een festival is een goede plek om alle aandacht aan jezelf te besteden. Voel je welkom om je tijdens een healing te richten op jouw persoonlijke ontwikkeling, levensvragen of fysieke klachten.

Tijdens de sessie maak ik gebruik van klank, Merlijnenergie en liefdevolle aanraking. Vanuit de Merlijnenergie werk ik onder andere met de energie van kristallen, kleuren en kruiden. Voor de klanken maak ik gebruik van mijn stem en subtiele klankinstrumenten.

In verbinding met de Aarde en de Bovenwereld stem ik me af op jou, zodat je precies ontvangt wat jij op dat moment nodig hebt.

Ook kun je bij mij terecht voor een chakra-kristallegging om de balans in je chakra’s te herstellen.

Een sessie duurt ongeveer 30 – 45 min. en vraagt een investering van €20,00

- Frans de Vries - Klaver / Bureau Nurlaila

cid AAB924DC C81C 4104 AE41 E96EBDD40922lanBureau & Levensschool Nurlaila van Frans de Vries-Klaver

Nurlaila is een Arabisch woord wat betekent: Licht(NUR)puntje zijn in de Duisternis(LAILA).

Frans de Vries Klaver

Is een man die zijn extreme overgevoeligheid gebruikt om in al zijn eenvoud de mensen duidelijk te maken dat wij hier op aarde leven en het hier op aarde moeten rooien, zijn gereedschap die hij gebruikt om dit te doen zijn: 

Helderziendheid, Heldervoelendheid & Helderwetendheid

Om zijn boodschap inzichtelijk en begrijpelijk te maken gebruikt hij zijn eigen ontwikkelde methode: "Zandlezen"

Lees meer...

- Lydia Waterreus

IMG 1347

Lydia Waterreus van Karakteranalyse geeft consulten Handanalyse en Numeroscoop

Jouw hand is uniek en gevormd naar jou handelen. De hand is zo verweven met je ‘zijn’ dat het een blauwdruk van je karakter is geworden. Met liefde en begrip lees ik je hand en geef ik uitleg van je numeroscoop. De handanalyse én de numeroscoop van je geboortedatum samen geven jou je gebruiksaanwijzing: over wíe je werkelijk bent, wat je doelen en uitdagingen zijn. Er wordt geen toekomst voorspelt, het is inzicht krijgen in je karakter en in je onbewuste beweegredenen. Het hoe en waarom je zo reageert, waar je telkens over struikelt en waar je groei en zelfrealisatie zit. 

Consult van 30 minuten - €15,-

- Nancy van den Oven

IMG 20180330 WA0022

Wat kan ik voor u betekenen ?

Door helderziende waarnemingen met behulp van de Lenormand kaarten, geef ik u liefdevolle inzichten in uw bestaan hier op aarde.

Ook wordt tijdens de kaartlegging de aura gereinigd waardoor u beter in balans komt. U zult een warme positieve energie ervaren.

Uw vragen zullen tijdens de reading beantwoord worden. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen op spiritueel gebied en al uw levens-vragen.

Tevens kunt u bij mij terecht voor fotolezen, eventueel ook vanaf uw mobiele telefoon.

De consultprijs is 15 euro per 20 minuten.

Liefdevolle groetjes Nancy.

- Patricia Mutsaerts

Patriciaklein2

Patricia brengt u ... "Het Orakel van de Gouden Godin"

Ze is een levenskunstenaar vanuit verbondenheid met al wat is, samen met haar creativiteit brengt ze haar helende kwaliteit tot leven.

Vanuit de intieme orakeltent neemt ze je mee in een authentieke sfeer.

Kom met een vraag.

Het "Orakel van de Gouden Godin" is vooral bedoeld om inzicht te geven in het ‘hier en nu’.

Lees meer...

Bernagy

13178638 177037309359234 94813946456415873 n

Consulten bij Bernagy door Erna van der Meer.

Wil je een dieper inzicht in een bepaald proces, antwoord op een bepaalde levensvraag of ben je gewoon benieuwd wat de kaarten je te vertellen hebben?

Kijk in de spiegel van de Tarot! Het interpreteren van de symbolentaal en het gebruik van mijn intuïtie maakt elk consult uniek.

Je kunt bij mij terecht voor een consult (ongeveer een kwartier)

Lees meer...

Ilonka Heideveld / Het Loosterveld

Ilonka LoosterveldHet Loosterveld van Ilonka Heideveld.

Zijn, jezelf zijn. Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde en met Al Wat Leeft, natuur en mens.

Voor mij is dat levenspad het pad van de sjamaan. Ik wandel dit pad in eenvoud en zachtheid. Ik neem je graag mee op pad, op zoek naar jezelf, voor healing of voor inzicht in jezelf en je levenspad. Om zo jezelf te her-inneren. Weer te worden wie je werkelijk bent op een manier die bij jou past.

Het pad van het Nederlands sjamanisme, verbondenheid met de eigen grond, is daarbij voor mij de basis. Wandel je mee?

Van hart tot hart, Ilonka.

Consult 'Zijn' bij Ilonka

Lees meer...

Lieke Winkler Prins / Het Helende Ritme

Lieke Winkler Prins Green Spirits 2017Lieke Winkler Prins van Het Helende Ritme komt consulten / healings geven op basis van: Reconnective Healing, Just Touch Healing & Reconnection.

Reconnective Healing is een krachtige manier om lichaam en geest te helen, het lichaam in evenwicht te brengen en een gezondere, bewustere en meer ontspannen levensstijl te creëren.

Lees meer...

Miranda Geervliet / De Vier Elementen

Miranda GeervlietMiranda Geervliet van De Vier Elementen biedt u welzijn voor uw fysieke, mentale, emotionele en spirituele zijn, door middel van massages en healingen.

Op verschillende gebieden, met daarbij horende energie trillingen, mag ik mee resoneren om uw systeem te verlichten, zodat u een stap voorwaarts kunt zetten.

Verlichten van uw systeem kan en mag ik doen met o.a. massages, hotstone, kruidenstempel, klanken en klankschalen, aroma, voetreflex en ontspanning massage.

De healingen zijn gebaseerd op , sjamanisme, reiki, N.L.P., aura-chakra’s, energiebanen, meditatie en kernkwaliteiten.

Mijn sequitor/doel is dat u meer en meer uw zielenlicht mag en kan laten schijnen. Kosten speciaal voor festival vanaf € 20,00

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden