Consulten

Hier vind je de consult aanbidders van het festival met een link naar hun website en een korte omschrijving van wat ze komen doen. Mocht daar meer informatie over nodig zijn? Vragen op het festival kan uiteraard ook!

Andreas Janssen

andreas janssenAndreas Janssen zal voor Oak & Owl Festival het volgende als consultant verzorgen:

* Massage in massagestoel of op massagetafel, hij is gediplomeerd sportmasseur en gebruikt ook intuïtieve methoden, (tevens arts);

* Adem-Coaching (v d ademhaling) en specifieke ontspanning-ademhalings-oefeningen voor volwassenen en kids, hij is TB-ademcoach (Transformational Breath);

* Coaching als levenskunst-coach: o.a betreffende de (levens-)loop-baan en gezondheidsbevordering

Al zijn consulten kosten  € 15,-  per kwartier; desgewenst meerdere kwartieren achtereen of verspreid te boeken.

Dit is ver beneden de professionele prijzen die hij buiten Oak & Owl hanteert. 

Andreas heeft ruime ervaring met werkzaamheden/activiteiten als: 

Lees meer...

Carina van Dommelen

imageCarina van dommelen is 37 jaar en woont in Bussum samen met haar vriend. Ze heeft net de 4 jarige hbo opleiding in Voetreflexologie afgerond , en is nu dus voetreflextherapeut.

Wat ze zelf te zeggen heeft: Hallo allemaal, ik ben net voor mezelf begonnen. Ik huur een ruimte in Bussum en Breukelen om te behandelen, en werk hiernaast nog voor een werkgever .

Waarom ben ik de opleiding "Voetreflexologie" gaan doen?

Omdat ik in 2014 in een heftige burn- out terecht kwam, na nooit te hebben gevoeld wat mijn grenzen waren . Ik wist voor die tijd al dat ik iets wilde doen om anderen te helpen maar wist nooit wat ik moest gaan doen. En aan het einde van mijn burn out kwam ik deze opleiding diverse keren tegen en dacht ik, dit ga dit doen en het voelde goed, en gaande weg voelde ik dat dit mijn pad was en dat ik het juiste was ingeslagen, het is zo fijn om mensen te helpen .

Bij Voetreflexologie ligt er meestal een dieper gewortelde emotie achter een lichamelijke klacht die helemaal bevroren is en samen met de cliënt probeer je deze te laten smelten, loslaten, op te lossen, dit door bepaalde druk punten en massage technieken en een stappenplan te gebruiken, pakken we de kern aan .

Diverse klachten die ik kan behandelen zijn: overgangs klachten, spastische darm klachten, burn-out klachten, rug/schouder klachten, fibromyalgie, lymfedrainage, migraine, slaapproblemen en nog veel meer.

Kosten:

30 min €20,-

60 min €40,- ( normaal ligt het tarief op €50,- per uur ). 

Bij 30 min wil mensen laten ervaren is het wat Voetreflex massage nou eigenlijk en om ze even te laten ontspannen. Voor 60 min kan ik een hele behandeling geven en dat kan variëren van een anti-stress behandeling tot een hormoonbehandeling of klacht behandeling .

Met vriendelijke groet en top op Oak & Owl Festival, Carina van Dommelen
www.reflexbyca.nl

Carla Balt

PLMS9123Carla Balt, ontspannings- en honingmassage, healing en oorkaarstherapie

Lekker verwend worden met een zachte en toch krachtig werkende ontspanningsmassage, of met honing om fysiek en energetische ballast los te laten.

Je kunt ook healing krijgen om blokkades op te heffen, of oorkaarsen bij o.a. hoofdpijn/ ’vol’ hoofd.

Bij de behandelingen kan ik ook drum, fluit of stem inzetten. 20 euro per 30 minuten

www.praktijkpaarselotus.nl

06-51347834

Do Lemette

37362852 278840632887144 486689231373074432 n

Do Lemette: "Waterlezen"

In water wordt veel weerspiegeld, wat ook niet vreemd is. 

De mens bestaat tenslotte zelf voor het grootste gedeelte uit water. Dan is het juist verbazend om te zien wat trillingen in het aangeraakte water weer kunnen geven.

Voor iemand die dit nog niet eerder heeft meegemaakt,

Lees meer...

Ellen Alten / Avita Healing

lage resolutie 3654 e1509455969386 444x666Ellen Alten van Avita Healing: Praktijk voor bewust Zijn.

Avita - Individuele Merlijnhealing

Merlijnhealing werkt zacht maar krachtig. Merlijnenergie is nauw verbonden met de natuur en werkt onder andere met klanken, kleuren, kruiden, kristallen, bomen- en drakenkracht. In verbinding met de Aarde en de Bovenwereld stem ik me af op jou, zodat je precies ontvangt wat jij op dat moment nodig hebt. Voel je welkom om je tijdens een healing te richten op jouw persoonlijke ontwikkeling, levensvragen of fysieke klachten. Een behandeling duurt ongeveer 45 min. Ik werk op basis van waardebepaling achteraf.

Ellen Alten, 06-19293308, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.avitahealing.nl

Frances Aarts / Astroadvies

frances aarts

Frances Aarts:

Naast de verschillende workshops kun je ook bij mij terecht voor een consultgesprek of een energiebehandeling.

Tarot gesprek:

Verschillende decks, Druide tarot, Tarot van het Wilde Woud , Voyager Tarot, astrologische Symbolon en orakelkaarten, is er altijd wel een stijl bij die je aanspreekt. Voor een verhelderend gesprek, een dieper inzicht, een antwoord, je bent welkom in mijn tent. Een tarotconsult duurt hier op dit festival ong. 30 minuten en kost € 15,00

Energie behandeling

Vanuit de overkoepelende naam AHET (Astrologisch Herstellende Energie Therapie) kun je bij mij terecht voor een kalmerende of energie gevende behandeling. Ik werk met Reiki, BodytalkSystem, (astrologische) stemvorken en kristallen.

Wil je even tot rust komen, heb je juist een energie oppepper nodig, of heb je behoefte aan heling en aandacht, je bent welkom in mijn tent.

Duur ong. half uur, kost € 15,00

Frans de Vries - Klaver / Bureau Nurlaila

cid AAB924DC C81C 4104 AE41 E96EBDD40922lan

Frans de Vries Klaver

Is een man die zijn extreme overgevoeligheid gebruikt om in al zijn eenvoud de mensen duidelijk te maken dat wij hier op aarde leven en het hier op aarde moeten rooien, zijn gereedschap die hij gebruikt om dit te doen zijn: 

Helderziendheid, Heldervoelendheid & Helderwetendheid

Om zijn boodschap inzichtelijk en begrijpelijk te maken gebruikt hij zijn eigen ontwikkelde methode: "Zandlezen".

Ook werkt hij graag met foto’s en voorwerpen van uw Dierbaren die nog leven of overleden zijn, Mensen zowel als Dieren, waarbij hij het Automatisch Schrift gebruikt om de boodschap van Hen voor u op papier te

 

Lees meer...

Ilonka Heideveld / Het Loosterveld

Ilonka LoosterveldHet Loosterveld van Ilonka Heideveld.

Zijn, jezelf zijn. Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde en met Al Wat Leeft, natuur en mens.

Voor mij is dat levenspad het pad van de sjamaan. Ik wandel dit pad in eenvoud en zachtheid. Ik neem je graag mee op pad, op zoek naar jezelf, voor healing of voor inzicht in jezelf en je levenspad. Om zo jezelf te her-inneren. Weer te worden wie je werkelijk bent op een manier die bij jou past.

Het pad van het Nederlands sjamanisme, verbondenheid met de eigen grond, is daarbij voor mij de basis. Wandel je mee?

Van hart tot hart, Ilonka.

Ilonka Heideveld is dit jaar te vinden in de "Moeder Aarde" tent.

Joke Portegies

pasfoto Joke PortegiesLieve mensen, mijn activiteit heet:

"Verhalen aan je voeten"

Ik masseer voeten en doe dat vanuit het gegeven dat "de herinneringen uit je diepste verleden" in je voeten zitten. Ik ga gesprekken aan met mensen, naar aanleiding van de ervaringen aan de voeten. Mensen vertellen zelf hun verhalen èn ik heb zelf een boek met verzamelde verhalen, waaruit ik verhalen voorlees. Of mensen in de wachtkamer laat voorlezen...

Joke Portegies www.de-ontdekking.org

 

Koen van der Schoof

Koen's plantenorakel: 

We lopen allen ons unieke spirituele pad op deze prachtige aarde en elke stap roept zo zijn eigen vragen op. Koen laat je de wereld van de planten zien en brengt je via het orakel in contact met de plantenspirits om zo een antwoord of advies te ontvangen. Samen met jou creëert hij een heilige ruimte waarin jouw vraag er helemaal mag zijn. Stel je open voor het plantenorakel en wees welkom!

Lieke Winkler Prins / Het Helende Ritme

Lieke Winkler Prins Green Spirits 2017Lieke Winkler Prins van Het Helende Ritme komt consulten / healings geven op basis van: Reconnective Healing & Reconnection.

Reconnective Healing is een krachtige manier om lichaam en geest te helen, het lichaam in evenwicht te brengen en een gezondere, bewustere en meer ontspannen levensstijl te creëren.

Lees meer...

Lydia Waterreus

IMG 1347

Lydia Waterreus van Karakteranalyse geeft consulten Handanalyse en Numeroscoop

Jouw hand is uniek en gevormd naar jou handelen. De hand is zo verweven met je ‘zijn’ dat het een blauwdruk van je karakter is geworden. Met liefde en begrip lees ik je hand en geef ik uitleg van je numeroscoop. De handanalyse én de numeroscoop van je geboortedatum samen geven jou je gebruiksaanwijzing: over wíe je werkelijk bent, wat je doelen en uitdagingen zijn. Er wordt geen toekomst voorspelt, het is inzicht krijgen in je karakter en in je onbewuste beweegredenen. Het hoe en waarom je zo reageert, waar je telkens over struikelt en waar je groei en zelfrealisatie zit. 

Consult van 30 minuten - €15,-

Lyke Bagaya

FullSizeRenderLyke Bagaya zal het hele festival aanwezig en aanspreekbaar zijn voor grote en kleine vragen waarbij het Astrologische Orakel & Tarot geraadpleegd worden. (Zij heeft geen vaste consultplek.)

Kosten voor een consult € 10,- voor ongeveer 20 minuten.

Lees meer...

Marianne Helmich / De Lichtzuil

19511320 1418806591547478 1426942758640293659 nMarianne geeft massages met behulp van etherische olien & maakt zielstekeningen m.b.v. warmte en bijenwas en geeft daar een reading bij!

AromaTouch Technique Massage

ERVAAR DE KRACHT VAN ETHERISCHE OLIËN

In samenwerking met Dr. David Hill heeft DoTerra een massagetechniek met etherische oliën ontwikkeld met een hartverkwikkend resultaat: de AromaTouch®  Technique.

 De massage wordt gedaan met 8 verschillende 100% natuurlijke

Lees meer...

Martha Westphal

Unknown 1Martha Westphal is dit jaar onderdeel van het festival met Energetische ontspannings behandelingen voor jong en oud.

Maryam & Peter / Unieke Verbinding

13512084 1786141704955687 2737165855523773512 nWe zijn super blij dat we een prachtige Unieke Verbinding kunnen leggen met het Oak & Owl: Green Spirits Festival voor het geven van prachtige consulten / prive sessies.

Onze intentie tijdens het festival

Een vertrouwde en veilige unieke verbinding aangaan.

Onder genot van een kop thee en vast wel iets lekkers, prachtige unieke verbindingen aangaan, die elkaar respectvol stimuleren zonder taboes in persoonlijk en intieme groei. Verken in een veilige omgeving je grenzen, en begrijp wat er met je gebeurd, bij het aangaan van verschillende verbindingen.

Lees meer...

Max Nieuwenhuis

64672749 1120213198168908 5968249622097821696 oMax Nieuwenhuis:

Sjamaan / medicijnman Whitewolf, Max is een is een Medium, Psychisch healer,  Sjamaan/medicijnman. Zijn Spirituele naam is Whitewolf. Zijn hoofd beschermdier is de Witte Wolf. Zijn tweede kracht dier is een Raaf. Max heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit en is een sjamaan/medicijnman benoemd en onderwezen door sjamanen spirits.

Daarbij bezit hij een zeldzame gave als een oude zeldzame ziel en is hij in staat verschillende sjamaanse rituelen uit te oefenen en kan hij zich shapeshiften in zijn totemdier en ook in andere dieren om zo mensen en dieren te beschermen.

Max doet aan healings, kaart readings en runen lezen.

Lees meer...

Mura Tichelaar / Centrum Lumos

MuraTichelaar 300x200Centrum Lumos van Mura Tichelaar is gericht op bewustwording en heling.

Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in Oost-Europa en Rusland. Toen ik in aanraking kwam met het Siberisch Sjamanisme was het voor mij thuiskomen. Als geïnitieerd Siberisch sjamanca neem ik je mee in de wereld van de spirits, elementen en de natuur. Ik ben het meest in m’n element als ik mag spelen met de elementen en jou je eigen verbinding met de spirits kan laten beleven.

Lees meer...

Nancy van den Oven

IMG 20180330 WA0022

Wat kan ik voor u betekenen ?

Door helderziende waarnemingen met behulp van de Lenormand kaarten, geef ik u liefdevolle inzichten in uw bestaan hier op aarde.

Ook wordt tijdens de kaartlegging de aura gereinigd waardoor u beter in balans komt. U zult een warme positieve energie ervaren.

Uw vragen zullen tijdens de reading beantwoord worden. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen op spiritueel gebied en al uw levens-vragen.

Tevens kunt u bij mij terecht voor fotolezen, eventueel ook vanaf uw mobiele telefoon.

De consultprijs is 15 euro per 20 minuten.

Liefdevolle groetjes Nancy.

 

Natascha Vollebregt

60122313 2727331137336835 1137431112348336128 nHallo lieve mensen, Ik ben Natascha Vollebregt, Sjamaan “White Tree” en heks Hazel. Deze twee namen kreeg ik door toen ik met deze 2 krachten aan het werk was.

Verder geef ik drum healingen. Hierbij ga ik kijken waar je energie niet goed loopt hierbij zit altijd een consult aan vast. Je wil natuurlijk wel weten waar het vandaan komt.

Ik geef ook readingen voor mens en dier. Met of zonder de kaarten, dit is zeer breed. Ik ben helder voelend en helder horend.

Hoe werkt dit consult? Ik zet mij in jou energie en maak contact met je gids en geeft mij de informatie die jij op dit moment nodig hebt.  Via automatisch schrift, contact met overledenen of levende via foto of voorwerp.

Vragen over werk, kinderen, balans, school, leren & keuzes, kunnen allemaal aan bod komen. 

Verder ben ik spiritueel coach en help je om weer in balans te komen in het leven met je verleden, heden en toekomst. Ook ben ik een luisterend oor en help je om weer vertrouwen te krijgen zodat je weer wat lucht krijgt in het leven.

De investering: € 10,- voor ongeveer 30 minuten 

Liefs Natascha Vollebregt.

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden