Consulten

Hier vind je de consult aanbidders van het festival met een link naar hun website en een korte omschrijving van wat ze komen doen. Mocht daar meer informatie over nodig zijn? Vragen op het festival kan uiteraard ook!

- Do Lemette

37362852 278840632887144 486689231373074432 nDo Lemette komt dit jaar deelnemen aan het festival met helderziende waarnemingen via "Waterlezen" € 10.= p.p.

- Ellen Alten / Avita Healing

lage resolutie 3654 e1509455969386 444x666Ellen Alten van Avita Healing: Praktijk voor bewust Zijn.

Avita - Individuele Merlijnhealing

Merlijnhealing werkt zacht maar krachtig. Merlijnenergie is nauw verbonden met de natuur en werkt onder andere met klanken, kleuren, kruiden, kristallen, bomen- en drakenkracht. In verbinding met de Aarde en de Bovenwereld stem ik me af op jou, zodat je precies ontvangt wat jij op dat moment nodig hebt. Voel je welkom om je tijdens een healing te richten op jouw persoonlijke ontwikkeling, levensvragen of fysieke klachten. Een behandeling duurt ongeveer 45 min. Ik werk op basis van waardebepaling achteraf.

Ellen Alten, 06-19293308, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.avitahealing.nl

- Frans de Vries - Klaver / Bureau Nurlaila

cid AAB924DC C81C 4104 AE41 E96EBDD40922lan

Frans de Vries Klaver

Is een man die zijn extreme overgevoeligheid gebruikt om in al zijn eenvoud de mensen duidelijk te maken dat wij hier op aarde leven en het hier op aarde moeten rooien, zijn gereedschap die hij gebruikt om dit te doen zijn: 

Helderziendheid, Heldervoelendheid & Helderwetendheid

Om zijn boodschap inzichtelijk en begrijpelijk te maken gebruikt hij zijn eigen ontwikkelde methode: "Zandlezen".

Ook werkt hij graag met foto’s en voorwerpen van uw Dierbaren die nog leven of overleden zijn, Mensen zowel als Dieren, waarbij hij het Automatisch Schrift gebruikt om de boodschap van Hen voor u op papier te

 

Lees meer...

- Ilonka Heideveld / Het Loosterveld

Ilonka LoosterveldHet Loosterveld van Ilonka Heideveld.

Zijn, jezelf zijn. Je levenspad wandelen in verbondenheid met Moeder Aarde en met Al Wat Leeft, natuur en mens.

Voor mij is dat levenspad het pad van de sjamaan. Ik wandel dit pad in eenvoud en zachtheid. Ik neem je graag mee op pad, op zoek naar jezelf, voor healing of voor inzicht in jezelf en je levenspad. Om zo jezelf te her-inneren. Weer te worden wie je werkelijk bent op een manier die bij jou past.

Het pad van het Nederlands sjamanisme, verbondenheid met de eigen grond, is daarbij voor mij de basis. Wandel je mee?

Van hart tot hart, Ilonka.

Ilonka Heideveld is dit jaar te vinden in de "Moeder Aarde" tent.

- Lieke Winkler Prins / Het Helende Ritme

Lieke Winkler Prins Green Spirits 2017Lieke Winkler Prins van Het Helende Ritme komt consulten / healings geven op basis van: Reconnective Healing & Reconnection.

Reconnective Healing is een krachtige manier om lichaam en geest te helen, het lichaam in evenwicht te brengen en een gezondere, bewustere en meer ontspannen levensstijl te creëren.

Lees meer...

- Lydia Waterreus

IMG 1347

Lydia Waterreus van Karakteranalyse geeft consulten Handanalyse en Numeroscoop

Jouw hand is uniek en gevormd naar jou handelen. De hand is zo verweven met je ‘zijn’ dat het een blauwdruk van je karakter is geworden. Met liefde en begrip lees ik je hand en geef ik uitleg van je numeroscoop. De handanalyse én de numeroscoop van je geboortedatum samen geven jou je gebruiksaanwijzing: over wíe je werkelijk bent, wat je doelen en uitdagingen zijn. Er wordt geen toekomst voorspelt, het is inzicht krijgen in je karakter en in je onbewuste beweegredenen. Het hoe en waarom je zo reageert, waar je telkens over struikelt en waar je groei en zelfrealisatie zit. 

Consult van 30 minuten - €15,-

- Lyke Bagaya

FullSizeRenderLyke Bagaya zal het hele festival aanwezig en aanspreekbaar zijn voor grote en kleine vragen waarbij het Astrologische Orakel & Tarot geraadpleegd worden. (Zij heeft geen vaste consultplek.)

Kosten voor een consult € 10,- voor ongeveer 20 minuten.

Lees meer...

- Marianne Helmich & Marc Venmans

19511320 1418806591547478 1426942758640293659 nMarianne geeft massages met behulp van etherische olien & maakt zieltekening m.b.v. warmte en bijenwas en geeft daar een reading bij!

ERVAAR DE KRACHT VAN ETHERISCHE OLIËN

In samenwerking met Dr. David Hill heeft DoTerra een massagetechniek met etherische oliën ontwikkeld met een hartverkwikkend resultaat: de AromaTouch®  Technique.

De massage wordt gedaan met 8 verschillende 100% natuurlijke etherische oliën en is een weldaad voor lichaam en geest.

De combinatie van etherische olie en aanraking kan een verrassende uitwerking hebben.  

Lees meer...

- Maryam & Peter / Unieke Verbinding

13512084 1786141704955687 2737165855523773512 nWe zijn super blij dat we een prachtige Unieke Verbinding kunnen leggen met het Oak & Owl: Green Spirits Festival voor het geven van prachtige consulten / prive sessies.

Onze intentie tijdens het festival

Een vertrouwde en veilige unieke verbinding aangaan.

Onder genot van een kop thee en vast wel iets lekkers, prachtige unieke verbindingen aangaan, die elkaar respectvol stimuleren zonder taboes in persoonlijk en intieme groei. Verken in een veilige omgeving je grenzen, en begrijp wat er met je gebeurd, bij het aangaan van verschillende verbindingen.

Afspraken individuele sessies

Uw en onze veiligheid.

Bij de aanvang van de sessie nemen we eerst even tijd om elkaars wensen en grenzen te verkennen. We maken afspraken hoe we communiceren over wat u wilt en niet wilt en hoe we bewaken dat we veilig blijven tijdens de gehele sessie.

Aanbod:

Individuele Knuffelsessie, per half uur, in de heiligeruimte van onze tempel, met een van onze tempel-dienaars. Laat liefde, warmte en genegenheid stromen. En ontvang heerlijke energie

Individuele vier handen massage 

Per half uur, in de heilige ruimte van onze tempel, De liefde en warmte en genegenheid laten stromen. Raak heerlijk ontspannen en durf te genieten, van warme aanrakingen. € 15,00 per half uur.

Verbindingsessie voor stellen

Een maatwerk oefening voor stellen, waarbij liefde, warmte, en genegenheid stromen, tussen jullie beiden. Raak samen heerlijk ontspannen en durf te genieten, van warme aanrakingen. Geschikt voor elke relatievorm. Uw doneert wat het u waard was.

Individuele gesprekken.

Verbinding met jezelf maakt verbinding met anderen mogelijk. Mooie gesprekken over de hindernissen van verbindingen, of over de ruimte om elkaar te stimuleren verder te groeien in leven.

Wat was het u waard ?

Uw vrijwillige donatie is vrijblijvend maar niet onbelangrijk.

Natuurlijk maken we van unieke verbinding kosten om dit festival met u mogelijk te maken. Naast de standplaats, en de koppen thee, en het vuur, en massage olie, Toch rekenen we meestal geen vast bedrag per sessie of workshop.

U bent vrij om uw donatie te doen in een van onze potten.

Niets staat ons in de weg om toch de Unieke Verbinding aan te gaan.

- Mura Tichelaar / Centrum Lumos

MuraTichelaar 300x200Centrum Lumos van Mura Tichelaar is gericht op bewustwording en heling.

Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in Oost-Europa en Rusland. Toen ik in aanraking kwam met het Siberisch Sjamanisme was het voor mij thuiskomen. Als geïnitieerd Siberisch sjamanca neem ik je mee in de wereld van de spirits, elementen en de natuur. Ik ben het meest in m’n element als ik mag spelen met de elementen en jou je eigen verbinding met de spirits kan laten beleven.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de sjamanistische kennis en kunde toepasbaar is in ons leven van alle dag: We kunnen wel mooie ceremonies bedenken, maar hoe blijf je staan in de hectiek van deze maatschappij met al z’n regels en beperkingen.

Wil je meer weten over wie ik ben en wat ik doe, kijk dan op www.centrumlumos.nl of voor vragen bel 0592-309091

Hartegroet Mura

Consulten:

Honingmassage:

In de natuur is altijd alles aanwezig wat wij nodig hebben. Sommige planten en dieren hebben een heel specifieke taak, anderen zijn multifunctioneel. Honing is er een met vele kanten. Het is voedzaam, helend (keelpijn), sussend/relaxend, zuiverend, enz.

Wat veel mensen niet weten is dat honing ook heel goed voor massage gebruikt kan worden. Het klinkt zoet, maar bij deze massage moet je meer denken in de richting van ‘scrubben’.

Door het inmasseren van de honing gaan de voedzame stoffen van de honing in de huid, en trekt de honing de fysieke en energetische vervuiling uit de huid.

Je rug is dé plek waar de meeste vervuiling blijft hangen; fysiek door talg, puistjes, rugpijn en energetisch door het zware gevoel bij stress, zorgen, zwaarmoedigheid.

Na een honingmassage voel je je dan ook helemaal schoon, leeg en ontspannen. Herboren!

Het is handig om een extra handdoek of lakentje mee te nemen, want die gaat plakken natuurlijk. Mocht je een honingmassage willen, schrijf je dan tijdig in. Ervaring leert dat m’n schema snel vol zit. En als je ziet wat het met anderen doet en gedaan heeft, dan wil je ook. Dat kan ik je garanderen :-) 

Kosten voor de massage zijn 20 euro. 

 

Siberisch Stenenorakel:

Het Siberisch Stenenorakel is een manier om informatie over heden, verleden en toekomst te verwerven uit de spiritwereld. Ook is het een manier om inzicht te krijgen in de spirituele ontwikkeling van de ziel. Zo kun je adviezen vragen om je voor te bereiden op de toekomst of ervaringen uit het verleden los te laten. Als je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren en het waarom daarvan, dan is het gemakkelijker om er mee om te gaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen kun je gebruiken om te groeien.

Doordat het stenenorakel al 1000-en jaren door sjamanen wordt gebruikt is het een zeer beproefd middel. In die jaren is de weg tussen de mens en de spiritwereld als het ware geplaveid, en komt de informatie snel en duidelijk “naar beneden”

D.m.v. het orakel kan ik je antwoord geven op vragen van allerlei aard. Meest gestelde vraag is bijvoorbeeld wel: ‘Hoe kom/ blijf ik in de stroom van het leven’. Ook kan ik via foto’s of voorwerpen van jezelf of een dierbare antwoord geven op je vragen.

Kosten voor een orakel/reading zijn 15 euro.

Mura verzorgt naast bovenstaande consulten ook een aantal workshops

 

- Nancy van den Oven

IMG 20180330 WA0022

Wat kan ik voor u betekenen ?

Door helderziende waarnemingen met behulp van de Lenormand kaarten, geef ik u liefdevolle inzichten in uw bestaan hier op aarde.

Ook wordt tijdens de kaartlegging de aura gereinigd waardoor u beter in balans komt. U zult een warme positieve energie ervaren.

Uw vragen zullen tijdens de reading beantwoord worden. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen op spiritueel gebied en al uw levens-vragen.

Tevens kunt u bij mij terecht voor fotolezen, eventueel ook vanaf uw mobiele telefoon.

De consultprijs is 15 euro per 20 minuten.

Liefdevolle groetjes Nancy.

- Red Dakini Temple

 84Hello there, you can find me in the Red Dakini Temple for: Shamanic healings, Magdalena's foot bath ritual (cleansing heavyness, deeply relaxing & honouring you as you are), tarot and animal power readings-guidance. 

 

I also sell some stuff, like sheep's skins, tattoo stickers & more.

 

I might also offer sensual yoga for woman, belly dancing and maybe a Nymph Dance performance but that depends on the situation.

reddakini.eu

 

- Wilma Lamers

wilma in mei 016Hallo ik ben Wilma Lamers en dit is wat ik doe op festivals.

Ik heb een praktijk voor sensi-therapie en massage.

Sensi-therapie is een combinatie van therapievormen zoals drukpunt-massage, EFT, verzamelpunt-correctie, allergiemeting etc. Het werkt erg goed voor zowel volwassenen als kinderen. Door het weghalen van blokkades, het

Lees meer...

Sjamaan Jeantille Spruijt

Jeantille Spruijt AdelaarsveerJeantille Spruijt; Sjamaan / medicijnvrouw Mother, Mother 

Jeantllle is een Medium, Psychic met een Sjamaan/medicijnvrouw. Haar Spirituele naam is Mother, Mother. Haar hoofd beschermdier is Witte Adelaar. Jeantille heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit en is een sjamaan/medicijnvrouwbenoemd en onderwezen door sjamanen spirits.

Lees meer...

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden