- Wil Thissen / Centrum Wilde Lotus

profielfoto Wil 2017 mei

Het Green Spirits Festival heeft een heel fijn plekje in mijn hart gekregen. Vorig jaar was ik er voor het eerst en ik heb genoten van elke minuut die ik er was. Ik heb er prachtig mooie collega’s en jonge en oude bekenden ontmoet en ik heb veel mooie mensen kunnen begeleiden met Helende Reizen en tijdens consulten en gesprekken. 

Tijdens het Green Spirits ben ik voor het eerst Helende reizen gaan geven vanuit mijn eigen opleidings-en ervaringswereld. Het leverde zulke mooie en overweldigende resultaten op dat ik deze manier het hele jaar heb voortgezet, met steeds weer onvoorstelbaar mooie Bron ervaringen en vaak life-changing resultaten. 

Door het volgen van The One van Celtic Reiki heb ik de ongelooflijke diversiteit van manieren om met 21steeeuws Reiki te kunnen werken kunnen ervaren en oefenen. Nu ik de opleiding een tweede keer doe merk ik hoe veel dieper alles doorwerkt en hoe veel intenser mijn contact met Reiki geworden is. Sinds kort ben ik begonen met het geven van Karmisch Reiki en Karmische regressie behandelingen vanuit Reiki. Ook hiermee bereik ik verbluffende resultaten zoals ik van cliënten hoor. 

Bij het volgen van mijn opleiding tot Bard en Ovaat is de Wildwood tarot naar me toegekomen. Op het Chapat Sjamanistisch festival ben ik daarmee gaan werken en oefenen en ook hiermee worden verbluffende wijsheden en richtlijnen gegeven, helemaal passend bij de items waar inzicht over wordt gevraagd. 

Ik ben dus ook hartstikke blij dat ik er dit jaar weer bij ben en ik hoop dat ik veel mensen kan bereiken om deze mooie ervaringen te delen. In de 2 workshops die ik geef, eentje over de Helende Reis en eentje over de vele mogelijkheden van Reiki in de 21steeeuw, en tijdens consulten en Helende Rezen.

De Combi Helende Reis zoals ik het heb genoemd is ontwikkeld uit een combinatie van opleidingen die ik heb gehad en nog doe. De basis is de Practitioners opleiding van Brandon Bays, The Journey, in 2006/07. Daarvoor en erna heb ik allerlei andere opleidingen gevolgd vanuit het speciaal onderwijs en het opvangwerk in vormingscentra, om kinderen en vooral ook pubers beter te kunnen begeleiden zoals Sociale Vaardigheidstrainingen, ook om trainers op te leiden, weerbaarheid cursussen, opleidingen die gericht waren om jongeren die overal buiten de bootjes vielen te begeleiden naar een goed plekje in de maatschappij. En natuurlijk allerlei opleidingen met certificaten voor persoonlijke ontwikkelingen. Met reiki werk ik sinds 2003.

Consulten en behandelingen, zowel voor reiki als voor een Tarotlegging hebben een basis van 15 euro per 20 minuten met een uitloop naar 20 euro voor een half uur. Helende reizen hebben een basis van 35 euro per uur. Een Helende reis kan variëren in tijdsduur, dit wordt bepaald door het item waaraan je wil werken en/of hoe ver je wil gaan met het opruimen van triggers en trauma’s. Een Reiki behandeling duurt meestal niet langer 20 minuten, wanneer er veel verstoringen in de doorstroming van energie zijn, kan dit ook wat uitlopen. Wanneer je een volledige tarotuitleg wil, met gebruikmaking van de uitleg uit de handleiding van de Wildwood, waarbij je ook je eigen interpretatie kunt checken dan is de basisprijs 20 euro per half uur. De handleiding is in het Engels, nog niet naar het Nederlands vertaald.

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden