Sjamaan Jeantille Spruijt

Jeantille Spruijt AdelaarsveerJeantille Spruijt; Sjamaan / medicijnvrouw Mother, Mother 

Jeantllle is een Medium, Psychic met een Sjamaan/medicijnvrouw. Haar Spirituele naam is Mother, Mother. Haar hoofd beschermdier is Witte Adelaar. Jeantille heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit en is een sjamaan/medicijnvrouwbenoemd en onderwezen door sjamanen spirits.

Ze draagt de spirit van de Inca Sjamanen slang Zuid Amerika, ze draagt spirit van medicijnvrouw Havik  Afrika, ze draagt spirit van Siberische sjamaan tijger Azië en ze draagt spirit van American Nativ wolf Noord Amerika in zich. Haar levensopdracht is dan ook om alle Sjamanen en medicijnmannen en vrouwen met elkaar in verbinding te brengen over de hele wereld. Haar hoogste kracht is bescherming. 

Tijdens haar reading maakt ze contact met jouw Bescherming (Spirits die bij jouw horen). Samen met haar Beschermers, wordt er informatie door gegeven. Ze leest Orakel kaarten en communiceert met overleden.  Ze leest foto’s van mobiele telefoon. Als je pijn of verdriet ervaart uit het verleden geeft je je een healing of leert ze je jezelf te healen. Om je spirituele krachten en bescherming te vergroten reinigt ze je met haar echte Adelaarsveer en neemt ze je mee op spirituele reis. Alleen Sjamanen van Eagle clan mogen de adelaars veer gebruiken. 

Een reading/healingsessie: 

15 minuten kost € 15,00.

20 minuten kost € 20,00.

30 minuten kost € 25,00

Daarnaast verzorg ik ook de workshops:

 “ontdek je eigen paranormale gaven” gratis om 10:00, 14:00 en 19:00 Tent "Adelaar" op Veld Entree 

 “Sjamanen Healing met echte Adelaarsveer” € 10.- p.p om 11:00, 15:00 en 20:00 Tent "Adelaar" op Veld Entree

Contact: 06-24531335 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden