Muziek & Performers

We are happy to announce......

Een groep artiesten, performers, vertellers, vermakers, spiegels, muzikanten en unieke spirits.

Abe de Verteller

abe de verteller1Verhalen vertellen zit Abe de Verteller in het bloed! Hij is professioneel verhalenverteller en vertelt mythen en sprookjes uit de Keltische en Noordse traditie, ridderverhalen, Griekse mythen, grimmige sprookjes, Nederlandse sagen en nog veel meer. 

Hij vindt zijn inspiratie in de natuur en in de symboliek. Dit uit zich in het schrijven van artikelen en boeken, geven van lezingen en doen van bomenwandelingen.

Lees meer...

Andries de Vries

Green Spirit 2Verhaaltjes voor het slapen gaan...

Het vuur knapperde en de mol die naast me zat porde in mijn zij.

"Het is jouw beurt," fluisterde hij.

We hadden afgesproken dat ik zou vertellen over onze avonturen, maar nu het zover was, werd ik verlegen.

De mol stond op, nam me bij de hand en duwde me bijna in het vuur.

Lees meer...

Diadans / Anneke, Annemiek & Suzan

IMG 2912Dans en Zang Performance van Diadans

Vrijgeven, vieren van verbintenissen

Voor waarde gaan en elkaar ontplooi ruimte gunnen.

‘Voor mensen die in een veranderingsproces zitten, die worstelen met loslaten, is inzicht over Vrijgeven een verademing, waar loslaten je met lege handen achterlaat daar geeft Vrijgeven het besef van eigen keus en eigen waarde.’

Lees meer...

DJ Dragonfly

CharissaCharissa Schipper a.k.a. DJ Dragonfly verzorgt op donderdagavond de beats voor de eerste feestavond van het festival.

Ze gaat er een "Tribal Dance" tintje aan geven. Dj Dragonfly kennende kun je heerlijk genieten van een diversiteit aan muziek.

Kom het horen, kom genieten, kom dansen.... net waar jij je prettig bij voelt.

De "Tribal Dance" vindt plaats op Veld 1 in & voor Tent "Dragonfly" vanaf 21.00 uur.

Femke Bloem

3434697 origEr zijn getijden

die de adem bewegen

in en uit te gaan

(Haiku by Femke)

Al op jonge leeftijd werd Femke Bloem aan­getrokken door het mystieke pad. Haar aan­geboren talenten om ‘de Kunsten te dienen’ - zoals ze haar talenten zelf noemt - en haar gevoelig­heid voor de onge­ziene werelden maakten het mogelijk voor haar om met haar kunst­zinnig­heid en esoterische inzichten tot een dieper begrip te komen van het Goddelijke.

Even luisteren? Geluidsfragment

Lees meer...

Groene Spirits van het Noorden

13939333 1245627535481795 6202129991824207570 nDe Greenthingz zijn ook dit jaar weer aanwezig om de deelnemers te verrassen met grappen, grollen, kunsten, vermaak en serieuze & onserieuze vragen. 

Daarnaast verzorgen ze ook dagelijks een workshop: "Ontdek de Goblin in Jezelf"

Henriette Verhoeff

Foto Henriëtte The Whisperer Klankreis Native American FluteHenriëtte The Whisperer biedt een klankreis (ligconcert) aan met de Native American Flute

De Native American Flute is één van 's werelds oudste instrumenten. Deze fluit is verbonden met het hart en met Moeder Aarde en wordt ook wel de 'fluit van de liefde' genoemd.

Door je te verbinden met de betoverende klanken van de fluit, ga je van je hoofd naar je hart. De warme klanken brengen je in eenheid met jezelf, met anderen en met de omgeving en heeft een helende werking op geest, ziel en lichaam.

Even luisteren? Geluidsfragment

Lees meer...

Lies Beijerinck

13729132 1142135699192789 5982143818570907579 nLies Beijerinck geeft zowel een workshop als ook een optreden. Zeker de moeite waard voor de liefhebbers van en geinteresseerden in de didgeridoo.

Lies Beijerinck, a.k.a. ‘Didge-mother of Holland’, plays the didgeridoo since 1993. Although classically trained in harp and cello, Lies developed her own style busking on the streets and was soon discovered by the Amsterdam dance scene, subsequently playing with DJ Tiësto in front of 25,000 people.

Lies is known for her powerful percussive style and clear harmonics and is one of the finest exponents of the didgeridoo in the world.

Even luisteren? Geluidsfragment

Lees meer...

Rene Paes

Oermuziek Rene Paes MondharpRene Paes van Oermuziek is er voor de 2e keer weer bij met onder andere zijn magische mondharpen. 

De mondharp is een oeroud en klein muziekinstrument met een heel bijzonder geluid. Je houdt de mondharp vast en plaatst het instrument tegen je tanden of lippen, je tokkelt een snaar aan om de klanken te laten weerklinken in je mondholte.

Je lichaam maakt deel uit van de klanken die je voortbrengt. Bij het spelen maak je gebruik van natuurklanken.

Lees meer...

Verhalen bij het vuur door Frances Aarts

Verhalen VertellerFrances Aarts is er ook dit jaar weer bij en komt ons naast consulten, healings en workshops ook nog eens verbazen & verwonderen met haar verhalen.

Zin in even lekker ontspannen luisteren? Kom naar het kampvuur waar zij je meesleept in de meest bijzondere avonturen en verhalen.

Vuurspuwshow - Pim Smit van Feniks Spirit

Feniks Spirit Vuur 1Dit is een magische show waarbij de natuurwetten worden overtreden.

Pim Smit van Feniks Spirit toont het vuurspuwen op verschillende manieren; van het spuwen van kleine, snelle vlammen tot grote, immense vlammen van soms wel vijf meter.

Ook strijkt hij met een brandende fakkel over zijn armen zonder zich te verbranden. Dat de vuurspuwer het vuur helemaal meester is, laat hij zien door de brandende fakkel in zijn mond te nemen en te doven.

Het wordt een actieve show waarbij de omstanders van dichtbij kunnen zien hoe de vuurspuwer en het vuur voor een indrukwekkend schouwspel zorgen!

Deze show vindt plaats op veld 1, na afloop van de vuurloop

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden