Marianne Helmich & Marc Venmans

19511320 1418806591547478 1426942758640293659 nPraktijk Menla

Marc Venmans en Marianne Helmich vormen samen Praktijk Menla. Zij werken met etherische oliën om mensen in balans te brengen. 

Workshop I: "Emotionele detox met etherische oliën"

Tijdens deze workshop wordt uitleg gegeven over het gebruik van etherische oliën in het algemeen en over emotioneel detoxen met behulp van etherische oliën in het bijzonder.

Tevens kun je de oliën ruiken en proeven.

Workshop op zaterdag van 09.30 - 12.00 uur op Veld 1 / Tent "Egel"

Workshop II: "Etherische oliën en meditatie"

Tijdens deze workshop wordt uitleg gegeven over het gebruik van etherische oliën in het algemeen en over het gebruik van etherische oliën tijdens meditaties in het bijzonder. Aan de hand van een korte meditatie kun je het zelf ervaren.

Tevens kun je de oliën ruiken en proeven.

Workshop op zondag van 14.00 - 16.30 uur op Veld 5 / Tent "Phoenix"

 

ERVAAR DE KRACHT VAN ETHERISCHE OLIËN

In samenwerking met Dr. David Hill heeft DoTerra een massagetechniek met etherische oliën ontwikkeld met een hartverkwikkend resultaat: de AromaTouch® Technique.

De massage wordt gedaan met 8 verschillende 100% natuurlijke etherische oliën en is een weldaad voor lichaam en geest.

De combinatie van etherische olie en aanraking kan een verrassende uitwerking hebben. 

DE ROL VAN AROMA

Een groot deel van onze voorkeur of afkeer voor verschillende geuren wordt veroorzaakt door een ervaring die we ermee verbinden. 

Er is overtuigend bewijs, dat aangename aroma’s je humeur en gevoel van welzijn  positief kunnen beïnvloeden. Elke etherische olie die wordt gebruikt bij de AromaTouch Technique is geselecteerd om zijn individuele aromatische eigenschappen en voor hun sterke aromatische eigenschappen wanneer ze met elkaar worden gecombineerd. 

De algehele geur van AromaTouch is verzachtend, licht en aangenaam voor de zintuigen.

DE ROL VAN AANRAKING

Of het nu een handdruk of een knuffel is, alle fysieke aanraking heeft een betekenis. Bij het werken met etherische oliën is er een verschil tussen het enkel aanbrengen van de olie op iemands lichaam of de tijd nemen om het totale welzijn van een persoon te beïnvloeden door de AromaTouch Technique. 

Vanwege de verbazingwekkende helende werking is bij AromaTouch de fysieke aanraking net zo belangrijk als de aroma’s. Alhoewel het aanbrengen van de oliën en het geven van een ervaring met etherische olie het hoofddoel van de techniek is, is AromaTouch tevens het verbinden met een andere persoon op een emotioneel niveau. De verbinding die tot stand komt door AromaTouch veroorzaakt vertrouwen en geeft ontspanning.

Marc & Marianne bieden ook massage consulten aan m.b.v. Etherische olien vanuit de caravan / voortent op Veld 2a 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden