Sumaya Femke

Sumaya Femke kopie kleiner formaatSumaya Femke komt een mantra workshop & een soundhealing concert verzorgen.

Over Sumaya Femke:

Zangeres en soundhealer Sumaya Femke is een Vrouw die vanuit bezieling klinkt. Ze channelt klanken van Moeder Aarde, de spirits, Native Americans…afhankelijk van wat er door haar heen wil klinken voor iedereen die aanwezig is en voor het collectief. En ze zingt graag liedjes. Mantra’s, eigen geschreven liedjes, geïmproviseerde liedjes. 

Haar stem klinkt het ene moment als een engel: zacht, warm, liefdevol en het volgende moment krachtig, diep, ‘oer’.  Luisteraars beroert ze met haar authenticiteit, energie en veelzijdige stem.  Een stem van een Vrouw, die je raakt in je hart.

Naast klank heeft ze een liefde voor aanraking/massage, verbindende communicatie en Ecstatic Dance.

 

Sleutelwoorden in haar leven en werk zijn authenticiteit, verbinding, expressie en vrijheid om te ZIJN. Haar missie is om mensen in contact te brengen met hun authentieke ‘Ik’. 

 Meer info: www.connectingsounds.nl & www.facebook.com/ConnectingSounds 

 1) Donderdag Veld 2b / Tent "Raaf" - Mantra Workshop - 18.30 - 21.00 uur

Tijdens deze workshop zingen we spirit songs en mantra’s in verschillende talen, voortkomend uit diverse tradities. Het helpt je hoofd tot rust te brengen en meer in verbinding te komen met je lichaam, je hart en je ziel. Sommige songs nodigen je uit om de beweging naar binnen te maken. Naar die stille ruime in jou, naar wat er werkelijk van binnen gevoeld en gezien wil worden. Andere songs zullen je uitnodigen en wellicht uitdagen, om jezelf met jouw stemgeluid en jouw energie naar buiten te brengen. Stilte krijgt ook een plek deze avond, zodat onze klanken ruimte krijgen door te klinken en te integreren in ons ‘Wezen’.

Deze manier van zingen werkt helend, verbindend, ontspannend en openend. Het kan zomaar gebeuren dat je klanken ontdekt in jezelf, die je nog nooit gehoord hebt ☺ 

 We starten de workshop met verbinding maken met onszelf via een paar simpele oefeningen, contact maken met de groep en daarna gaan we zingen.

Er wordt gewerkt vanuit de invalshoek van stembevrijding. Het is dus niet van belang of je ervaring hebt met (mantra)zingen.

2) Zaterdag Veld 2b / Tent "Raaf" - Soundhealing concert - 09.30 - 12.00 uur

Let op: Soundhealing concert duurt ongeveer 1,5 uur!

Klank heeft een effect op hoe wij vibreren (trillen). Klank kan je niet alleen horen, maar ook voelen en in sommige gevallen: zien. Het heeft invloed op onze emoties, fysieke lichaam en gedachten. Emoties waar je op andere manieren niet bij kan komen kan via klank ‘losgetrild’ worden. En het kan een opening bieden naar ‘een andere dimensie, een andere wereld’. 

Zangeres / soundhealer Sumaya Femke tuned in op de energie van de groep en het grotere Geheel. Dat wat zich aandient, dat wat nodig is, ook voor het collectief, zal meeklinken. 

Hierbij maakt ze gebruik van o.a. haar stem, shrutibox, klankschalen, sjamanendrum, oceandrum, ritme-instrumenten, gitaar en stemvorken. 

Elke klankreis is een nieuw avontuur. Het enige wat je hoeft te doen is liggen op een matje. Laat je meevoeren op een innerlijke reis. Ontmoet jezelf.

Voel je welkom. 

Neem alles mee wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen liggen: matje, slaapzak, dekentje, kussen, schapenvel, etc. 

 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

 

 

 

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden