Marjon van Opijnen

1013026 10151707222375449 1020656729 nMijn naam is Marjon van Opijnen en ik werk vanuit mijn bedrijf Embodiment Lab. Met dit Lab wil ik een plek creëren waar we het contact met ons lijf kunnen (her)ontdekken, de kracht en wijsheid die het in zich heeft kunnen voelen en onderzoeken, waar we kunnen experimenteren en contact kunnen maken met de kompas die ons lichaam is. 

Al mijn workshops zijn lichaams- en bewegingsgericht. Ik hou er van om thema’s met ons lijf te onderzoeken. 

Wie ben ik?

Ik ben lichaamsgericht trainer en traumacoach. Ik heb mijn eigen praktijk voor individuele sessies, leid vrouwengroepen en groepen over embodiment voor professionals. In mijn werk werk ik zowel cognitief als lichaamsgericht en combineer verschillende westerse en oosterse methoden van lichaamswerk, zoals meditatie, visualisatie, inquiry, familie- en systeemopstellingen, ademwerk, innerlijk kindwerk, dans en beweging. 

Naast mijn eigen werk met professionals en vrouwen, geef ik o.a. voor DansJeVrij Amersfoort/Naarden en Freedance Utrecht workshops voorafgaande aan de dansavonden. Hierbij werk ik graag met thema’s die we al dansend onderzoeken. Thema’s als bijvoorbeeld inner man/inner woman waarbij toewerken naar een salon waar de volger geblinddoekt danst, Sensual senses, Het Niets: daar waar alles nog kan, playfulness etc.

Met een zonnige groet zie ik het festival tegemoet:

Marjon van Opijnen

 

Meer info over de door Marjon aangeboden workshops volgt binnenkort! 

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden