Peter "Skip" Raadsen

Peter 2016Ik heet Peter Raadsen, geboren op 28 februari 1960 in Best.

Van jongs af aan maak ik muziek. Vanaf mijn zevende op de piano, vanaf een jaar of zestien ook op gitaar. Zingen doe ik al mijn hele leven. Na twee jaar in Australië te zijn geweest, kwam ik op mijn dertiende in Zoetermeer te wonen en speelde in schoolbandjes. Vanwege mijn Engelse talen-knobbel moest ik de liedjes maar gaan schrijven. Sindsdien heb ik ruim 300 liedjes geschreven en treed ik regelmatig op als soloartiest en met mijn band "Rough Outline". 

Ook ging ik als "Skippy de Clown" door het leven met als grootste voorbeelden Charlie Chaplin en Pipo de Clown. Na een burn-out in 2015 heb ik een ommezwaai in mijn leven gemaakt, heb mijn clownmasker afgezet en ben via Qi gong en yoga terecht gekomen bij de training "Shamanic Healing".

Hierdoor heb ik mijn levenslust hervonden. Doordat er bij deze training veelvuldig met muziek en meditatie gewerkt wordt, bleek "het geven van muzikale meditaties" een perfect levensdoel voor mij te zijn. Inmiddels heb ik een veelvoud aan meditatiethema’s ontwikkeld om je helpen onttrekken aan onze verhaastte maatschappij en je dichterbij te brengen naar wat ècht belangrijk is: jezelf!

Thema’s: Aarde, vuur, water en lucht / De zon, maan en sterren / De vier jaargetijden / De 8 jaarfeesten zoals midzomer en midwinter / Kleuren en Chakra’s / Ontstressen / Speciale kindermeditaties

Hoe ziet een muzikale meditatie er uit?

We beginnen met een warming up en een ontspannende bodyscan.

Let wel, mijn aanpak is speels ;-) Daarna neem ik je mee op een meditatiereis met mijn sjamanentrommel, klankschalen en koshi bells. 

Als afsluiting zal ik een zelfgeschreven mantra/affirmatie of liedje spelen, waarbij je nog lekker weg kunt dromen en gewoon nagenieten van je hernieuwde innerlijke rust.

* Een uurtje mediteren is een cadeautje voor jezelf. Het is ook een cadeautje vàn jezelf. Het is leuk om cadeautjes te krijgen en te geven! 

* Alles is trilling: kleur, warmte, gedachten, geluid. Zelf vind ik het prettig om in 432 Hz te spelen. Kijk maar op internet: “432 440”.

* Meditatie kan emoties losmaken. Weerstand is stilstand. Laat het over je heen komen.

www.MuzikaleMeditaties.nl

------------------------------------------

Bij mijn tent heb ik een stok met een klok, waarop je kunt zien hoe laat de volgende sessie / workshop zal beginnen. Duur van de sessie is ongeveer een uur!

Bijdrage? Wat heb je over voor mijn energie en inzet? Een vrijwillige bijdrage dus, maar je kan me sowieso steunen door mijn CD's / USB's met meditaties te kopen.

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden