- Renee Eek

16195869 125056651338504 3634606008568001226 nMijn hart ligt bij duurzaamheid in sociale, aardse én economische zin!   … óm ons heen én in ons. Voor een prettig leven is de gezondheid van ons “innerlijk landschap” van belang. Graag draag ik bij aan een positieve ontwikkeling van mensen, omgeving en aarde. 

Ik ben een levendig mens, aardig slim, kritische blik - opbouwend gericht, vindingrijk, interesse in mensen, vriendelijk. Mijn makkes zijn ‘soms te vurig, te snel / te veel’; soms te vasthoudend of geremd.

Verder hou ik van de Aarde en de Hemel, van spelen en diepgang, van onderzoeken en aannemen. Hou ik van mensen en van onze processen vandaar dat Astrologie en opstellingen me al jaren boeit. Geleidelijk wordt ik wijzer en lichter. Met plezier en wijsheid begeleid ik mensen op weg naar (meer van) hun eigen innerlijke wijsheid. Ervaringsdeskundig door eigen innerlijke processen. Mijn werkwijze is ervaringsgericht, speels en praktisch. Mijn doel is vrijer stromende levensenergie, het vergroten van zelfkennis, -acceptatie en -regie. Mijn middelen zijn de astrologische gereedschappen, opstellingen, diverse werkvormen en mijn eigen persoon. 

Renée Eek

Tienhoven, bij Utrecht / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / https://www.facebook.com/renee.eek.9 

Workshop: “In mijn Element”  -  Astrologie m.b.v. Opstellingen 

Elementen zijn een belangrijke basis in de Astrologie en fantastisch gereedschap om jezelf beter te leren kennen.  ….en de ander. 

De vier elementen zijn: 

Vuur    - verwarmend, ziet mogelijkheden, wilskracht, intuïtie, levendigheid

Aarde - waarnemend, gevoel voor het tastbare, praktisch, lijfelijk

Lucht - begrip- en contact vormend, verbanden leggend, communicatief 

Water - voelend, ervaringsgericht, verbindend, ontvangend 

Wij kennen ze allemaal, meestal onbewust, in de vorm van wilskracht, onze praktische kant, ons lerend en pratend vermogen en ons ontvangend vermogen. In deze workshop onderzoek je je eigen Elementen en hun onderlinge dynamieken. Met bereidheid tot experimenteren, ‘n beetje aanvoelen, ‘n snufje durf, kom je héél ver. 

De workshop gaat vooral om het krachtenveld ín jezelf te leren kennen …..en te beseffen hoe je van daaruit op anderen reageert. 

Aan de hand van korte meditaties en Astro-opstellingen maak je contact met je elementen. Ook kun je ervaren hoe elementen binnenin jou op elkaar reageren en hoe ze een rol spelen tússen mensen. Wat doet vuur met water, en water met aarde, en aarde met lucht, en lucht met vuur? Dit echt begrijpen, helpt enorm bij verschillen tussen kanten binnen jezelf en tússen mensen. We gaan vooral ervarend aan de gang na een mondelinge inleiding.

Workshop "In mijn element", zondag 14.00 -16.30 uur, Veld 2 / Tent "Draak"

owl fb icon 2owl twitter icon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get tickets small 

newsletterOO Algemene voorwaarden